Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(42)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(42)
    • 5 Star(37)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/03/2021

    Πολύ καλό προϊόν, ίσως η καλύτερη επιλογή στην αγορά. Για να ξεκινήσετε είναι ασυναγώνιστο, αυτό είναι το προϊόν που χρειάζεστε πολύ γρήγορα αποστολή!! Άριστα.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Πολύ καλο για την τιμη του, εχει και κουμπι εντασης και κουμπι on off, και πολυ καθαρη εγγραφή

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Ładny produkt (ładny produkt)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Idealny mikrofon USB. Idealne odwołanie hałasu. Wtyczka i odtwarzanie! Całkowicie polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    😀😀

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Bardzo dobra jakość, zarówno dźwięk jak i materiały.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Przybył w szybkim czasie i spróbował mikro. Dobry, silny i bardzo przydatny do usuwania hałasu podczas nagrywania wideo. Poleć to dla początkujących. Łatwy w użyciu i ustawienia. Wystarczy podłączyć go do komputera i będzie rozpoznawany bezpośrednio i używać bez żadnych problemów Szkoda, że nie możemy zobaczyć wyprzedaży, zwłaszcza dla YouTubers

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Materiales de muy buena calidad, cuenta con suspensión de ruido de fondo, a mí parecer, es uno de los mejor que hay en el mercado, cuenta con un sonido increíble.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Jeśli chcesz użyć tego mikrofonu na swoim strumieniu, radzę ci zdobyć coś z ustawieniami oprogramowania. Za śpiewanie jest niesamowite, z odpowiednim sprzętem. Na strumienie trochę trudne do ustawienia.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Stojak (rękaw) jest plastikowy i trochę słabszy, ale konstrukcja mikrofonu i statywu wygląda dobrze. Jak na razie brzmi nieźle, tłumienie hałasu wydaje się trochę sztywne, ale na wideokonferencje to wystarczy. Bez tłumienia hałasu, mikrofon jest wrażliwy i ma dość czysty dźwięk.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 029
    • Ft4 714
    • Ft10 168
    • Ft2 827
    • Ft13 520
    • Ft3 252
    • Ft7 988
    • Ft5 343
    • Ft8 488
    • Ft33 963