Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(279)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(279)
    • 5 Star(249)
    • 4 Star(27)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/08/2021

    Wartość produktu pieniężnego. Dźwięk jest dobry dla zwykłego użytkownika. Parowanie było łatwe, a czas pracy wydaje się być bardzo dobry. Nie jest jeszcze używany szeroko, więc nie można powiedzieć jak długo może działać na jednym ładowaniu. Ale jak na razie bardzo obiecująco.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Złożyłem zamówienie 12/11 i dotarły dziś 30/11 (18 dni później), dostawa była szybsza niż się spodziewałem. Jest prosty w podłączeniu, ma dobre audio, jednak mikrofon nie podnosi i jest bardzo czuły. Moje włosy się na nich zaczeły i się wyłączyły Mimo to, bardzo dobrze! Nic nie zapłaciłem, nawet 15 prawdziwych listów, tylko ich cena i honorarium.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Thanks guys i did received my package today via PAX an as you can see im charging it and i hope for the best... Packaging is what i saw in the videos and the package as well and I hope it works too. Thank you so much.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Było opóźnione, ale przybyłem w dobrym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Otrzymany dzisiaj. Przed wyznaczonym terminem, w idealnym stanie opakowanie jako prezent dla mojej córki będę testował przy dostarczaniu go Wszystkiego najlepszego Banggood Obs:Kolor urządzenia był czarny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Świetna jakość dźwięku i dobry żywotność baterii, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    . bardzo ładny wygląd.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Bardzo ciekawy produkt i pełne skrótów dla łatwości użycia. Jeszcze go nie przetestowałem. Tylko czytam ustawienia, 15 dni to był czas dostawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    Ładny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    merçi banggood trés bon

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 972
    • Ft8 174
    • Ft11 948
    • Ft10 485
    • Ft9 441
    • Ft6 869
    • Ft9 432
    • Ft10 690
    • Ft5 343
    • Ft11 225
    • Ft5 343
    • Ft14 527
    • Ft11 256
    • Ft29 057
    • Ft7 988
    • Ft5 029
    • Ft5 029
    • Ft15 980