Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1415)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1415)
    • 5 Star(1218)
    • 4 Star(164)
    • 3 Star(23)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/08/2019

    Relógio maravilhoso funciona perfeitamente chegou muito rápido com 20 dias.

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2019

    Ótimo Relógio superou minhas expectativas!!! Nota *10* recomendo com toda certeza o produto e a loja chegou com 25 dias no TOTAL, 17 dias úteis aqui em PERNAMBUCO!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2020

    Zegar trwał bardzo długo z powodu epidemii, opakowanie zostało zniszczone, bateria zniknęła. Po ładowaniu po chwili zegar się włączył. Bransoletka została przymocowana do telefonu przez link. Wykonuje te funkcje, ale nie mogę potwierdzić dokładności odczytów. Podpis trzyma się stabilnie. Ekran w słońcu oślepnie, ale to nieuniknione. Podobnie jak pasek, może być dopasowany na ręce dziecka, wygodnie zdejmowany na zamkach. Kontroluje jeden przycisk dotykowy pod ekranem.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2019

    Very good

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2019

    No enciende el reloj no funciona. El cargador esta bien. Ademas no llegaron sujetadores de la correa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2019

    excelente produto . gostei muito do jeito que eu queria

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2018

    Jak za tą cenę to tylko godzinę i datę pokazuje dobrze. Wszystkie pomiary są błędne. SMS-y można przeczytać tylko przez lupę powiększającą. Jest to mój pierwszy zegarek tego typu, i przez nieprecyzyjne pomiary nie przypadł mi do gustu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Oczekiwana jakość produktu lekki dobrze wygodny nie i Apple plus jest dobry. Przybył przed planowaną obsługą klienta doskonałe gratulacje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2019

    صغيرة نسبيا

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2019

    good product,value for money and built quality also ok worth

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$39.99
    • US$49.31
    • US$39.99
    • US$49.99
    • US$69.99
    • US$20.99
    • US$43.89
    • US$39.99
    • US$149.99
    • US$59.99
    • US$35.99
    • US$30.02
    • US$45.99
    • US$20.99
    • US$29.99
    • US$72.99
    • US$92.99
    • US$399.99