Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1414)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1414)
    • 5 Star(1218)
    • 4 Star(163)
    • 3 Star(23)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/09/2020

    Ponieważ Costa jest naprawdę ładny obiekt, z pewnością nie jest najlepszy, ale zdecydowanie wykonuje swoją pracę... Wygodne do przenoszenia i ładne funkcje, które przypominają do picia... Bardziej niewygodna ładowarka i brakuje opcji regulacji jasności ekranu, ponieważ gdy jest ciemno widać bardzo dobrze, ale w dzień, kiedy jest dużo słońca, nie można nic odczytać... Właśnie to potrzebowałem do pracy, 😂😆👍🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Oczekiwana jakość produktu lekki dobrze wygodny nie i Apple plus jest dobry. Przybył przed planowaną obsługą klienta doskonałe gratulacje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP3
    BR
    10/10/2020

    Top materiał, to działa bardzo dobrze i Aplikacja łatwa do zrozumienia w języku portugalskim, wszystkie monitoring działał, był zbyt wiele wart jako pierwsza smart bransoletka, Pediometr, ćwiczenia, monitor serca Spo2 Krwawy Alarm Snu Napoj Utracony komunikat Zdjęcie wywoławcze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Nie mogę go naładować. Zasilanie się nie włącza. Nie dodaje energii. Ponieważ długość śruby nie pasuje, pas nie może być podłączony. Nawet jeśli to powiesz, nie będziesz w stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Smartwatch duża korzyść kosztowa . polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Otrzymałem to długo, aby dotrzeć więcej przybyło dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2020

    Dobry produkt w tej cenie! Czujnik dotykowy nie jest szybki. Ale jest dobrze zbudowany, a aplikacja jest dość prosta. Dobry koszt x korzyść. Dostarcza to, co obiecuje! Podwózka była dość szybka! Gratulacje, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Dzień dobry, produkt dotarł, ale przyszedł z awarią i nie jestem w stanie zadzwonić, już w lewo ładowanie od czasu przyjazdu q Ekran odpadł

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2020

    Rvcd to w dobrym stanie. Normalny okres dostawy. Mam nadzieję, że wszystko gra. Jeszcze spróbować z aplikacjami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Jestem tanim produktem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 868
    • Ft4 841
    • Ft6 594
    • Ft6 657
    • Ft10 487
    • Ft7 868
    • Ft5 749
    • Ft11 804
    • Ft16 499
    • Ft7 263
    • Ft22 760
    • Ft9 987
    • Ft6 582
    • Ft12 994
    • Ft14 604
    • Ft13 702
    • Ft12 107
    • Ft13 923