Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(57)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(57)
    • 5 Star(53)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/02/2022

    The product is excellent. Everything they say is true. Data cable, fast charging, strong magnet. I am very satisfied, I recommend it to everyone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Doskonały kapral, Encaixe 90° graus

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2020

    Przewody są dobre Zobaczmy, jak to wykorzystają. Отправка ооооченьььь долгая

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Rendben megérkezett. Köszönöm!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2020

    Idealna kablówka, jak obiecałem, polecam. Bardzo tani i wykonać zadanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2022

    Jeśli przyjeżdżasz ma zamiar dostać kable szybkiego połączenia upewnij się, że wybrać tę samą markę tak, że wszystkie końcówki są wymienne. Proponuję takie, które pozwalają również na przeniesienie Faty. To jest dobre, aby rozpocząć swoją kolekcję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2022

    Moja przybyła tak jak przewidywano. Jedynym problemem było to, że mój ma tylko złącze USB C, nie ma mikro USB części na / dla żadnego z kabli. Kable, które dotarły, wydają się być doskonałej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2022

    Zamówiłem je kilka razy. Przewody są dobrze wykonane, a magnes jest silny. Kable te mogą być używane jako kable do ładowania lub daty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Nie, nie, nie Bądź zaskoczony na Quality. Ładny gruby kabel ładuje się szybko dobrze trzymać magnes. Tak bardzo, że kupiłem 2 więcej, zdecydowanie polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2022

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$15.99
    • US$8.99
    • US$14.94
    • US$11.54
    • US$18.47
    • US$12.69
    • US$11.54
    • US$12.69
    • US$9.23
    • US$11.54
    • US$15.00
    • US$11.54
    • US$11.54
    • US$16.16
    • US$11.54
    • US$12.99
    • US$11.99
    • US$45.99