Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(169)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(169)
    • 5 Star(157)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/07/2021

    Dobrej jakości produkt, nie testował, jak nie mam jeszcze baterii!! Zaraz po testowaniu wejdę, aby powiedzieć, czy to działa, czy nie!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    looks good, plastic it’s ok. I just put some batteries and the screen went blue and showed the percentage it’s has output 1 equals 5V 1amp and output 2 that’s has 5v 2.1 am. I will have to buy battry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Perfeito funciona muito bem, perfeito recomendo este produto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2021

    Otrzymałem dzisiaj nasadkę LCD, ale działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Otrzymany wcześniej niż oczekiwano, oddany do użytku natychmiast, wszystko ok. Doskonały stosunek jakości do ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Ok działa dobrze, a następnie świetnie z 8 bateriami od 3400 mah to nieskończone ładowanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Bardzo dobrze, bardzo mi się podoba.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2020

    Naprawdę podoba mi się ten Power Bank, ma pojemność 8 baterii modelu 1865, do ładowania. Posiada wyświetlacz, który pokazuje procent ładunku, dobry czas ładowania. Pojemność 40 000mah, tj. wielki zapas ładunków. Bardzo dobry!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2019

    it was worth buying with you. Bro it’s true love for the power case...The Money is worth buying.Battery last for nearly 19 days.. I have iPhone X which charges 11 times due to by power cell capability.Tysm Team

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2020

    Wspaniałe, małe paczki.. Mam nadzieję, że następna rewizja będzie łatwiej otworzyć sprawę po tym, jak ją poskładasz Świetny sposób na przetworzenie starych baterii laptopa. 2 LED Flash light jest Handy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 445
    • Ft1 324
    • Ft6 868
    • Ft3 064
    • Ft4 212
    • Ft5 364
    • Ft7 631
    • Ft7 631
    • Ft5 341
    • Ft5 364
    • Ft4 976
    • Ft4 979
    • Ft6 513
    • Ft6 513
    • Ft5 746
    • Ft4 212
    • Ft5 364
    • Ft106 215