Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(287)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(287)
    • 5 Star(258)
    • 4 Star(22)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/02/2021

    Używałem go na laptopie, port Ethernet działa bez zarzutu (do 100Mbit link), nie można używać obu slotów kart SD/microSD jednocześnie nie jest problemem. Porty USB działają dobrze. HDMI nie mogło działać, ale to może być mój komputer, muszę spojrzeć na to głębiej. Pasuje do koloru mojego laptopa, z metalową obudową. Kabel wygląda na kruchą, ale ogólnie jest ok. 4 gwiazdki, bo HDMI nie działa poprawnie. Szybki czas dostawy (~ nieco mniej niż 2 tygodnie).

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Nie za bardzo dokuje, ale działa. Obecność jest dobra dzięki metalowej obudowie i ochraniacz na złączu USB C, który zapobiega psuciu się w transporcie. Najlepsze, łożysko: przybyło w połowie oczekiwanego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    The shipping was extremely fast. Only 2 days from CZ. The product is good works well with HP notebook and Oneplus 8T. The LAN is only 100Mbit connection.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Dzisiaj otrzymałem pakiet w czasie i formie, przetestowałem urządzenie i działa prawidłowo, dziękuję bardzo i doskonałe usługi, gorąco polecam zakupy w tej aplikacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Czytanie kart jest o prędkości, jakiej można oczekiwać od nowoczesnego adaptera, całkiem dobre. Połączenie Ethernet jest stabilne i bez redukcji prędkości lub zakłóceń. Porty usb 3.1 działają, ale są trochę blisko do mojego użytku, inne nie powinny mieć z tym problemu, choć (chyba że używasz tej samej karty usb jak na zdjęciach). Wyjście wyświetlacza HDMI jest świetne i łatwe do podłączenia, nie ma opóźnienia od tego, co widziałem. Nie testowałem jeszcze USB-C przepustek, odkąd mój laptop ładuje się zastrzeżonym lewakiem. Mogę potwierdzić, że jest to zgodne z normą Thunderbolt 3. Świetna cena, wielka wartość, świetna użyteczność. 10/10 polecam

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Szukałem Multiport Dock, gdzie mogę połączyć się prawie wszystko i to na pewno ma opcję ładowania. Jest bardzo wysokiej jakości w metalu, a poszczególne porty działają doskonale. Bardzo dobre rozwiązanie All in One.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Αναγνωριστηκε κατευθείαν από το laptop και το είδε και σαν αντιγραφικό και σαν σύνδεση ethernet.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Otrzymałem mój produkt jest dobry i tego właśnie wymagałem. Dzięki za dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Dobry produkt, dobrze działa z Galaxy Note 10, nie ma problemu. Około 10 dni roboczych dostarczone w Grecji. Dobry czas, biorąc pod uwagę święta Bożego Narodzenia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Zakup dokonany w dniu 11-11-2020 i dostarczony w dniu 25-11-2020 bardzo szybka dostawa. Dobrze zapakowane i przywiezione w idealnym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 397
    • Ft6 695
    • Ft9 165
    • Ft7 755
    • Ft23 976
    • Ft4 577
    • Ft5 990
    • Ft1 523
    • Ft3 523
    • Ft4 580
    • Ft27 148
    • Ft22 916
    • Ft4 228
    • Ft46 544
    • Ft8 106
    • Ft7 755
    • Ft23 621
    • Ft14 807