Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(355)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(355)
    • 5 Star(310)
    • 4 Star(32)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/02/2021

    Używałem go na laptopie, port Ethernet działa bez zarzutu (do 100Mbit link), nie można używać obu slotów kart SD/microSD jednocześnie nie jest problemem. Porty USB działają dobrze. HDMI nie mogło działać, ale to może być mój komputer, muszę spojrzeć na to głębiej. Pasuje do koloru mojego laptopa, z metalową obudową. Kabel wygląda na kruchą, ale ogólnie jest ok. 4 gwiazdki, bo HDMI nie działa poprawnie. Szybki czas dostawy (~ nieco mniej niż 2 tygodnie).

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Jeszcze nie próbowałem, ale wydaje się być dobry. Wytwarza dużą ilość ciepła, a mój Teclast F5 nie pobiera żadnych opłat przez podłączenie adaptera, więc upewnij się, że wybierzesz go dla kompatybilnego komputera.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    The shipping was extremely fast. Only 2 days from CZ. The product is good works well with HP notebook and Oneplus 8T. The LAN is only 100Mbit connection.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Nie za bardzo dokuje, ale działa. Obecność jest dobra dzięki metalowej obudowie i ochraniacz na złączu USB C, który zapobiega psuciu się w transporcie. Najlepsze, łożysko: przybyło w połowie oczekiwanego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Dzisiaj otrzymałem pakiet w czasie i formie, przetestowałem urządzenie i działa prawidłowo, dziękuję bardzo i doskonałe usługi, gorąco polecam zakupy w tej aplikacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Szukałem Multiport Dock, gdzie mogę połączyć się prawie wszystko i to na pewno ma opcję ładowania. Jest bardzo wysokiej jakości w metalu, a poszczególne porty działają doskonale. Bardzo dobre rozwiązanie All in One.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Αναγνωριστηκε κατευθείαν από το laptop και το είδε και σαν αντιγραφικό και σαν σύνδεση ethernet.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Produkt zgodny z opisem. Działa dobrze, bardzo mała ochrona w transporcie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Otrzymałem mój produkt jest dobry i tego właśnie wymagałem. Dzięki za dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Dostawa była bardzo szybka, produkt wygląda dobrej jakości. Jedynym problemem był wejście HDMI, który był powodem mojego zakupu, próbowałem inne porty i działały poprawnie, tylko że HDMI najwyraźniej się nie udało.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$35.99
    • US$64.67
    • US$27.59
    • US$31.04
    • US$26.55
    • US$11.54
    • US$94.49
    • US$39.09
    • US$28.86
    • US$78.53
    • US$10.34
    • US$32.19
    • US$27.59
    • US$54.27
    • US$31.04
    • US$10.38
    • US$49.99
    • US$15.00