Opinie klientów

4.92 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(36)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(36)
    • 5 Star(33)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/06/2021

    Przerobiłem na niego wszystkie telefony komórkowe i papierosy E. Działa świetnie, jeśli kontakty są czyste. Jeśli nie, raz porządnie wysadzony i presto, to znowu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2021

    Produkt jest dobry, ale opakowanie było katastrofą

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Bardzo zadowolony z tego.Dopasowany lepiej niż oryginalny.Także ładowarka tak szybko, jeśli mogę umieścić sześć gwiazdek będzie szczęśliwy 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2020

    Prosiłem o typ C, a ty wysłałeś mi micro USB.. Frustracja.... dzięki..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    To działa super dobrze. Posiada podwójne punkty kontaktowe, dzięki czemu połączenie danych nie zawodzi i działa za każdym razem. Nie obsługuje on jednak Super opłaty z Fast Charge od Samsunga. To również działa z Android Auto!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Odebrane w dobrym stanie, dobrej jakości kable działają jak urok.. Mają połączenie z danymi, więc możesz ich używać z Androidem w samochodzie...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • DanVIP5
    IE
    21/09/2020

    Kupiłem wiele kabli magnetycznych, które nie spełniają podanej specyfikacji. To jest prawdziwa umowa, pracuje z danymi i super ładowanie. Naładuje HUAWEI P30 Pro na 40w.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    I only recieved the two magnetic type c connectors but no cables. What should I do to get only the 2x cable?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2020

    Zbyt wolno, więcej pobiera dane i nie tylko wysyła

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Świetna jakość i bardzo mocny magnes.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5,904
    • Ft4,443
    • Ft2,795
    • Ft4,101
    • Ft4,443
    • Ft3,417
    • Ft3,417
    • Ft4,101
    • Ft3,417
    • Ft3,759
    • Ft3,417
    • Ft1,862
    • Ft4,101
    • Ft3,106
    • Ft4,443
    • Ft3,417
    • Ft4,443
    • Ft10,567