Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(26)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(26)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/03/2022

    To przyszło wystarczająco szybko i bez uszkodzeń!!! .. Bardzo dobry zestaw nosów śrubokręta. Nigdzie nie ma żadnego znaku. Ale w Chinach, może być ochrzczony jak chcesz... .. Wszystko zgodnie z opisem produktu!!! .. Dobra jakość materiałów i wzornictwo!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2022

    Nieskazitelne opakowanie. Nie ma śladu awarii w transporcie. Łożysko długopisu działa idealnie. Futerał z aluminium z dobrym wykończeniem. Sprawa zamyka się systemem pchania i ciągnięcia. Szczypce o bardzo cienkiej, ale wytrzymałej końcówce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2022

    Doskonały produkt. idealny zestaw kluczy do blatu. Resztę wyrzuciłem i je zatrzymałem. Bardzo zadowolony z tego produktu, jest to top. Przegląd elektroniki i technologii (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2022

    Doskonała gra pod klucz, ciężki to dobry materiał

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2022

    Przybycie z wyprzedzeniem. bardzo dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2022

    Produkt dotarł tylko wizualnie duży, mały produkt, duże rzeczy nie robią duże nowości, laptop jest naprawiony itp. Z dala od moich oczekiwań

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2022

    Produkt wysokiej jakości.poleciłbym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2022

    Mini zestaw 50 punktów myśliwskich, dla kogo pracuje komputer i telefon, nie robię powtórki, ale wolę dodawać modele RC, i uważam, że to świetne dla tych powodów 1) TO JEST KOMPLETNE 2) Posiada metalowy przewód, który otwiera się wewnątrz kontenera punktowego. 3) Każdy punkt pobytu na swoim miejscu, ponieważ istnieje MAGNETIN na każdy punkt. Jedynym warunkiem „jeśli tak można powiedzieć" jest to, że czekałem na 2 pojemniki (jak w rysunku), zamiast tego jest ten sam pojemnik z L a B Side B. To jest dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2022

    Oczywiście wiele uwagi i wysiłku włożono w projekt i wyprodukowanie tego przedmiotu i muszę powiedzieć, że to wyraźnie pokazuje. Materiały są najwyższej klasy, a sposób, w jaki futerał przechowuje wszystkie bity magnetycznie, a nie przez tarcie, sprawia, że są łatwe do wyboru i użycia. Obrotowa głowica śrubokręta ma bardzo gładkie działanie dzięki wysokiej jakości mechanizmowi łożyska, który po złożeniu niesie obroty przez 20 sekund lub więcej. Musi być zalecany w cenie i na pewno należy do kategorii narzędzi, jeśli go nie zgubisz lub nie dostaniesz go ukraść, to będzie trwać przez całe życie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2022

    Dużo delikatnych małych kawałków do utrzymania porządku. Niezłe pudełko, żeby ich chronić. Dość kosztowne, ale dobrze mieć zestaw. Wykończenie narzędzi, precyzja? Zbyt wiele, by na razie mówić. Używaj z rozwagą... Rozsądny czas wysyłki do Europy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$48.50
    • US$8.07
    • US$33.34
    • US$19.94
    • US$16.76
    • US$10.11
    • US$9.99
    • US$16.09
    • US$16.16
    • US$23.55
    • US$12.89
    • US$9.98
    • US$8.07
    • US$6.92
    • US$28.86
    • US$36.37
    • US$23.09
    • US$12.99