Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(41)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(41)
    • 5 Star(36)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/03/2021

    Niezły produkt, jak w reklamie. Głównie przydatne do podłączenia laptopa przez USB typu C do telewizora za pośrednictwem HDMI. Posiada dodatkowe 2x USB 3.1 oraz złącze typu C, bardzo przydatne do podłączenia długopisów pamięci i mocowania smartfona Galaxy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    Działa idealnie... super polecam!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Very good and I recommend it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Great Hub... bardzo dobrze zaspokaja moje potrzeby i jest bardzo kompaktowy, co pomaga w ochronie i transporcie między domem a biurem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Perfect product. Small, aluminum converter. Thank you Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Produkt spełnia wszystko, co napisał sprzedawca. Mogę polecić go wszystkim. Obsługuje to samo co produkty w Republice Czeskiej, ale za 2 razy więcej niż tutaj w Banggood. Tylko opisy produktu zostały. Nie mogę w to uwierzyć. Pokazuje tę samą jakość, jak w Republice Czeskiej, ale przez 2 lata więcej niż ktokolwiek inny tutaj w Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Przedmiot zgodny z opisem. W pełni współpracuje z Samsungiem Galaxy S10e, ale HDMI nie działa z Galaxy Tab S6 Lite, działa tylko USB.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Zgodnie z opisem, jestem bardzo zadowolony z produktu. Bardzo zadowalające metalowe wykończenia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    Wszystko działa dobrze, z wyjątkiem sytuacji, gdy korzystanie z portu HDMI jest opóźnione i szybkie, ale warto za swoją cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 698
    • Ft3 326
    • Ft14 737
    • Ft2 586
    • Ft17 685
    • Ft3 698
    • Ft4 438
    • Ft15 105
    • Ft5 124
    • Ft11 532
    • Ft9 619
    • Ft17 685
    • Ft11 853
    • Ft8 008
    • Ft16 339
    • Ft14 737
    • Ft23 683
    • Ft5 547