Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(654)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(654)
    • 5 Star(627)
    • 4 Star(23)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/04/2021

    Kabel szybko dotarł! I w idealnym stanie, działa idealnie. Polecam sprzedającego Produkt zgodny z opisem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Produkt dokładnie taki jak określono i dobrej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Dobra jakość, szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2019

    I measured a good value for the cable's resistance and I did a charging protocol analyse. The cable supports many protocols such as Apple 2.4A/5V, Samsung 2A/5V AFC 9V 12V, Qualcomm QC2.0/3.0 5V 9V 12V. I also did several tests in QC2.0/3.0 charging so check my video review if you want to find out more. Overall this cable is pretty good for the price which Banggood sells it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2019

    По поводу зарядки. Качество как всегда на высоте. С легкостью держит заявленные характеристики. У BW-S2 не понравился только глянцевый корпус - он очень хорошо собирает отпечатки пальце. По мне так лучше корпус у BW-S9. Что касается подарочного кабеля Bakeey 3A длиной 28см. Средненький по характеристикам кабель. Сопротивление = 0.115 Ом

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2019

    Value for money product. just go for it if you're looking for an USB table for transer data as well as charging. high quality build material. I hope it will work for at least 2 to 3 years. delivery of Banggood is also fast. received my product within 10 days. thanks banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2019

    дошло чуть больше чем за 2 недели. запаха пластика нету. упаковано было хорошо. дошло все целое. по акции в комплекте ишел кабель для зарядки. Пока доволен

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2019

    elég jól összerakottnak tűnik. talán az lesz a hibája, hogy túl merev maga a kábel. kocsiban használom a kis rések miatt azért néha feszül. Remélem emiatt nem fog megtörni. a gyorstoltos fejjel jól működik, gyorsan telepumpalja a telefont. a két oldalon látható kék fejek borításának fémes hátasa van, lehet hogy az... korrekt így elsőre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2020

    Dotykają dobrej jakości są solidne, a ja daję im dobry wynik.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2019

    отличная зарядка от очень хорошего и надежного производителя!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 377
    • Ft2 363
    • Ft5 529
    • Ft3 039
    • Ft5 068
    • Ft5 406
    • Ft3 715
    • Ft3 377
    • Ft4 053
    • Ft3 070
    • Ft2 763
    • Ft2 025
    • Ft6 758
    • Ft3 715
    • Ft4 053
    • Ft4 730
    • Ft2 148
    • Ft3 377