Opinie klientów

4.86 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(125)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(125)
    • 5 Star(109)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/09/2020

    Okładka została wysłana, ale za pierwszym razem była zepsuta. Skontaktowałem się i zaproponowałem możliwość ponownego wysłania lub zwrotu wartości. Poprosiłem o skierowanie i wszystko było w porządku, ale za drugim razem poczta pobrała mi 15 sztuk, ale przyszło lepiej zapakowane, i nie zepsuła się. Okładka mieści się w komórce, ale dodaje trochę objętości już dużej komórki. Ogólnie jest piękny

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Świetna sprawa dla mojego Redmi Note 9. Specyfikacje zgodnie z opisem. Silna konstrukcja, bez opóźnień na ekranie pomimo szyby. Konsekwencje ogromnego opóźnienia i umieścili tylko moje imię na paczce, żeby listonosz nie mógł mnie znaleźć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Szybka dostawa, legalna jakość. Po prostu już mi się to nie podobało, bo odbite soczewki zostają na zewnątrz, teraz muszę kupić film do kamery.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2020

    Dotarł do Brazylii na czas, Brazylijska poczta, to trwało chwilę. Okładka była z kliszą po obu stronach, żeby się nie zarysowała. Bardzo dobry, torba z bąbelkami, mocne pudełko do ochrony produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2020

    Produkt różni się od opisanego, nie pasuje prawidłowo, zarysowuje smartfona, a jakość materiału jest niska, nie jest tym samym materiałem co reklama.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2020

    Produkt przybył szybciej niż się spodziewałem, bardziej jednak został przycięty, myślę ze względu na sposób przechowywania w transporcie.. Byłem bardzo szczęśliwy, że moja komórka dotarła w idealnym stanie, wszystko zapakowane w bąbelkową torbę i dobrze zapieczętowane... Już okładka nie może powiedzieć, że to samo przyszło po prostu otulone cienką warstwą ochrony i w małym kartonowym pudełku, więc to samo przyszło trochę i z tym przyszło rozczarowanie i chciałbym wiedzieć jak zrobić, aby poprosić o wymianę lub zwrot...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2020

    Przybył w idealnym stanie. Jestem z São Paulo i zajęło mi to 17 dni, ale szkoda, że telefon jeszcze nie dotarł do Brazylii. Myślałem, że jest bardziej odporny, wygląda jak bardzo słaby akryl za 116,00 $.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2021

    Doskonały produkt redmi 9 pro ♦

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2020

    Nie był opodatkowany, dostawa szybciej niż sobie wyobrażano.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2020

    To trwało dłużej niż opisano! Jeszcze trzy dni. Ale pasuje do telefonu. Dziękuję ci Banggood za jeszcze jedną dostawę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3,135
    • Ft4,646
    • Ft4,248
    • Ft5,550
    • Ft5,772
    • Ft2,743
    • Ft3,847
    • Ft4,239
    • Ft3,141
    • Ft6,784
    • Ft3,051
    • Ft3,218
    • Ft3,786
    • Ft7,000
    • Ft4,708
    • Ft3,983
    • Ft4,319
    • Ft6,865