Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(132)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(132)
    • 5 Star(114)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/07/2020

    Niestety został złamany, ponieważ opakowanie nie jest najlepsze i przednia część hartowanego szkła została całkowicie połamana. Gdyby nie to, to byłaby dobra rzecz. Banggood zaoferował mi zwrot pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2020

    Okładka została wysłana, ale za pierwszym razem była zepsuta. Skontaktowałem się i zaproponowałem możliwość ponownego wysłania lub zwrotu wartości. Poprosiłem o skierowanie i wszystko było w porządku, ale za drugim razem poczta pobrała mi 15 sztuk, ale przyszło lepiej zapakowane, i nie zepsuła się. Okładka mieści się w komórce, ale dodaje trochę objętości już dużej komórki. Ogólnie jest piękny

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2020

    Bardzo dobry produkt

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2020

    Ekran cały uszkodzony przy odbiorze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2020

    Produkt dostarczony. Bardzo ładne. Wszystko OK.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Szybka dostawa, legalna jakość. Po prostu już mi się to nie podobało, bo odbite soczewki zostają na zewnątrz, teraz muszę kupić film do kamery.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2021

    Doskonały produkt redmi 9 pro ♦

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Świetna sprawa dla mojego Redmi Note 9. Specyfikacje zgodnie z opisem. Silna konstrukcja, bez opóźnień na ekranie pomimo szyby. Konsekwencje ogromnego opóźnienia i umieścili tylko moje imię na paczce, żeby listonosz nie mógł mnie znaleźć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2020

    Dotarł do Brazylii na czas, Brazylijska poczta, to trwało chwilę. Okładka była z kliszą po obu stronach, żeby się nie zarysowała. Bardzo dobry, torba z bąbelkami, mocne pudełko do ochrony produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2020

    Produkt różni się od opisanego, nie pasuje prawidłowo, zarysowuje smartfona, a jakość materiału jest niska, nie jest tym samym materiałem co reklama.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$15.69
    • US$10.38
    • US$4.79
    • US$38.10
    • US$17.92
    • US$8.31
    • US$6.99
    • US$7.27
    • US$19.05
    • US$17.31
    • US$8.88
    • US$5.59
    • US$8.08
    • US$8.04
    • US$4.96
    • US$3.55
    • US$12.41
    • US$15.35