Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(126)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(126)
    • 5 Star(110)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/02/2021

    Świetna sprawa dla mojego Redmi Note 9. Specyfikacje zgodnie z opisem. Silna konstrukcja, bez opóźnień na ekranie pomimo szyby. Konsekwencje ogromnego opóźnienia i umieścili tylko moje imię na paczce, żeby listonosz nie mógł mnie znaleźć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Szybka dostawa, legalna jakość. Po prostu już mi się to nie podobało, bo odbite soczewki zostają na zewnątrz, teraz muszę kupić film do kamery.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2021

    Doskonały produkt redmi 9 pro ♦

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Okładka jest bardzo dobra. Trochę niewygodne w obsłudze, ale to świetny ochraniacz na telefon

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Bardzo dobra rzecz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Przybył z bliznami... Ale to jest piękne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Przybył w idealnym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2020

    Okładka została wysłana, ale za pierwszym razem była zepsuta. Skontaktowałem się i zaproponowałem możliwość ponownego wysłania lub zwrotu wartości. Poprosiłem o skierowanie i wszystko było w porządku, ale za drugim razem poczta pobrała mi 15 sztuk, ale przyszło lepiej zapakowane, i nie zepsuła się. Okładka mieści się w komórce, ale dodaje trochę objętości już dużej komórki. Ogólnie jest piękny

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2020

    Niestety został złamany, ponieważ opakowanie nie jest najlepsze i przednia część hartowanego szkła została całkowicie połamana. Gdyby nie to, to byłaby dobra rzecz. Banggood zaoferował mi zwrot pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2020

    Dotarł do Brazylii na czas, Brazylijska poczta, to trwało chwilę. Okładka była z kliszą po obu stronach, żeby się nie zarysowała. Bardzo dobry, torba z bąbelkami, mocne pudełko do ochrony produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 998
    • Ft5 428
    • Ft6 368
    • Ft3 453
    • Ft3 307
    • Ft7 228
    • Ft2 545
    • Ft12 137
    • Ft3 307
    • Ft4 778
    • Ft2 545
    • Ft2 545
    • Ft2 545
    • Ft10 665
    • Ft3 307
    • Ft6 986
    • Ft3 087
    • Ft7 442