Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(155)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(155)
    • 5 Star(135)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/04/2021

    Habe gerade das Gerät bekommen Ich bin glücklich, weil ich jetzt 10 MB mehr Download-Geschwindigkeit als zuvor habe (vorher 18-23MB jetzt bis zu 33 MB am höchsten). habe nicht die schnellste Internet Verbindung hier daher nur als Referenz sehr einfach zu installieren Einstecken in den USB Port Laufwerk Installieren Sie den Treiber Verbinden Sie sich mit Ihrem WiFi und fertig Innerhalb einer Minute können Sie das Internet weiter nutzen Der Preis war auch ok 7,46€ incl Versand Lieferzeit ab CZ Warehouse nur 4 Tage Super schnell Just got the device im Happy coz now i got 10MB more Download Speed than before ( 33MB highest) very easy to Install Plug in Push the device Drive Install the Driver Connect to your WiFi and eine within a Minute you can continue do use the Internet Delivery time from CZ Warehouse 4days only Awesome fast

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Przybyło dziś pierwsze wrażenie wygląda świetnie, i jakość ma to też, mam nadzieję, że cieszyć się nim przez długi czas, obecnie jestem bardzo zadowolony z banggood Przybyło dziś pierwsze wrażenie wygląda świetnie, a także ma jakość, nadzieję, że mam długo zabawy z nim, obecnie jestem bardzo zadowolony z banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Bardzo dobry produkt. Działa doskonale i bez problemów i błędów. Przetestowałem go z 30 giga. Połączenia były bardzo szybkie i stabilne. Bardzo polecam, jestem z niego bardzo zadowolony. Kup więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • chjVIP3
    DE
    05/11/2020

    Działa idealnie na mojej maszynie Win10. Bez kierowcy nie jest w 100% ok, ponieważ jest kierowca na przegrodzie na kiju. Po instalacji partycja nie jest już widoczna - więc ok dla mnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Świetna robota. Mój pulpit zyskał możliwość wifi. Dzięki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Otrzymane w porządku. Wygląda dobrze zapakowany w antystatyczny plastik. Nadal muszę je przetestować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Ładny produkt, zgodny z moim 10 letnim laptopem... produkt został dostarczony tak szybko jak się spodziewałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Bardzo tani, ale skuteczny adapter sieciowy. Bardzo dobrze nadaje się do dodawania funkcji bezprzewodowej do pulpitu PC, zwłaszcza jeśli router jest w pobliżu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Pozycja zgodnie z opisem Przetestuje później

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Good product, thanks Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 925
    • Ft2 627
    • Ft28 175
    • Ft3 289
    • Ft3 134
    • Ft8 412
    • Ft5 120
    • Ft3 482
    • Ft3 289
    • Ft7 316
    • Ft2 906
    • Ft6 949
    • Ft5 120
    • Ft2 193
    • Ft4 021
    • Ft5 463
    • Ft4 734
    • Ft6 584