Opinie klientów

4.85 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(79)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(79)
    • 5 Star(72)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/09/2020

    Dzień dobry dostałam zamówienie, ale nie otrzymałam produktu, o który prosiłam, ponieważ to co otrzymałam to podstawowe pudełko, które jest na zdjęciu i to o co prosiłam to łapka do ładowania telefonów żądam zwrotu pieniędzy, ponieważ zamówiłam produkt i przybyłam była podstawowe pudełko proszę Odpowiedz na moją prośbę

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Produkt nie jest taki, że obraz jest pustym pudełkiem w środku. Nie ma gdzie ładować telefonów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2020

    Bardzo rozczarowany produktem. Puste pudełko z częściami, które tworzą glig. Gdy sprawa jest bardzo trudna do otwarcia, jest pusta. Brak konkretnego miejsca dla baterii, brak śrub do naprawy modułu elektronicznego, brak instrukcji, brak złącza, aby wiedzieć, jak podłączyć baterie. Krótko mówiąc, zgubione pieniądze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2020

    Bardzo zła jakość, to nie działa! Jest zepsuta i jest plastikowa z żarówką, która nie działa. Zamówiłem dwa i tylko jeden, a w takich warunkach, to niedopuszczalne i skorumpowane, to jest kradzież.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2020

    Oszukują cię, kłamią, wysyłają puste pudełko, które na pewno nie działa, zobacz też zdjęcia innych kupców.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2020

    Ostrożnie, to jest stan. Nie ma tu nigdzie napisane, że to majstersztyk, mówi ci, że nadchodzi bateria 3000ampów, ale to kłamstwo. Kiedy otwierasz skargę, mówią ci, że musisz złożyć ją sam, nawet jeśli nie umieszcza to niczego w opisie. Kawałki wysłane do Ciebie nie są warte 9 euro, które kosztuje ten produkt. Bardzo zły.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Dzień dobry, dostałem niekompletny artykuł, bo kupiłem bank mocy wart 30000 amperów i dostałem tylko paczkę z pustym pudełkiem. Jak pokazuje fotografia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Dostawy w rekordowym czasie, ale nie przyszedł poprawnie, niekompletny, brakuje baterii, niestety nie przyszedł altany do towaru

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2020

    Ta sprzedaż była oszustwem. Sprzedawca mnie zwinął. Produkt przyszedł tylko do pudełka i tyle. Nie kupuj!!! Chcę moje pieniądze z powrotem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    I'm so disappointed with what I got... I ordered for power bank butt what I received was just a case...... just tell me what to do .... and how to return it back to the company

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 722
    • Ft8 002
    • Ft4 061
    • Ft4 307
    • Ft6 155
    • Ft6 432
    • Ft5 847
    • Ft4 738
    • Ft2 768
    • Ft3 384
    • Ft3 722
    • Ft4 738
    • Ft4 400
    • Ft5 755
    • Ft3 045
    • Ft5 231
    • Ft5 416
    • Ft18 778