Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(48)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(48)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/09/2021

    Ładowarka działa. Zauważyłem, że ta bezprzewodowa ładowarka ma wystarczająco miejsca na mój ogromny telefon... Ulefone power 13. /Miałem rację. Może stać. Niestety jednak nie ładuje się w pozycji pionowej i muszę ją położyć. Dla mnie to w porządku, 🤣🤣🤣. Zanim dostaniesz specjalną bezprzewodową ładowarkę upewnij się, że masz odpowiedni adapter do niego... /Potrzebuje szczególnej mocy. Zobacz zdjecia.....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Produkt zgodny z opisem, ale powinieneś lepiej użyć ładowarki 9V/2A Qualcomm 3.0, jeśli chcesz jednocześnie naładować iPhone'a za pomocą AirPods i iwatch.Podgrzewa się podczas ładowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Świetny produkt! Pracuje z moim iPhone, Apple Watch i Galaxy Buds! Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Ładny wygląd i sprawne urządzenie. Przybyli za niecałe 3 tygodnie. Mogę to polecić!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Chłodno

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2021

    Dobrej jakości materiał i doskonale sprawdza się z ładowarką 10W.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Llego bien carga teléfono pero no carga los airbuds ni la banda

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Po tygodniach używania jestem trochę zawiedziony... W porównaniu z tym, ta „platforma" jest znacznie wolniejsza w ładowaniu mojego iPhone'a, a zegarek często traci ładowanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Bardzo ładna baza ładowania, może naładować wszystkie trzy naraz, ale potrzebuje szybkiego przełącznika. Plastik jest w porządku, wygląda jakby się drapał dość łatwo. Miałem już dwa takie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    Świetny produkt, lubi go całkiem, nie grzeje, kiedy to ładowanie i ładowanie nie jest czasochłonne, używam do ładowania DOOGEE S-96 PRO

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 647
    • Ft12 647
    • Ft10 346
    • Ft19 548
    • Ft9 580
    • Ft4 597
    • Ft9 955
    • Ft7 664
    • Ft5 746
    • Ft9 965
    • Ft15 266
    • Ft8 431
    • Ft9 955
    • Ft8 776
    • Ft10 950
    • Ft4 577
    • Ft7 963
    • Ft9 623