Opinie klientów

4.7 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(288)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(288)
    • 5 Star(240)
    • 4 Star(31)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(8)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/11/2020

    Szybka wysyłka. Przypłynęła do mojego domu w ciągu 11 dni. Również Dobra budowa i wszystkie komponenty działają poprawnie. Wreszcie jest to dobry produkt. Ale nie jest w Baterii ani w srewie. To jest negatywne. Również w środku produktu nie ma wystarczająco miejsca, by umieścić baterię 10000 mah.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2020

    Przybył w ciągu kilku dni, nie ma wyjaśnień, jak go zamontować, nie obejmuje baterii, jednak przewód bardziej, powinien być lutowany na S, a przewód mniej powinien być lutowany na S-.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    DO NOT BUY IT SPEND A LITTLE AMOUNT OF MONEY TO BUY A READY POWERBANK.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2020

    Bez instrukcji, bez baterii, bez pojęcia. Kompas działa,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2021

    To nie jest to, co mówi. Brakuje baterii, a powerbank ma baterię!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2020

    Nie testowałem produktu jest rozmontowany!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2020

    👍👍👍👌👌👌👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2020

    Mieszane uczucia... Zalety: * Ćwiczyłem moje umiejętności lutowania * Wydaje się działać - ale prawdopodobnie będę musiał wymienić moją baterię (nie w cenie) na lepszą. * Kompas - pracował bardzo dobrze w terenie - łatwy do poziomego Wady: * Brak baterii, w tym Nazwa i opis przedmiotu są mylące (określenie „Pojemność mocy: 20000mAh" itd.), pierwsza odpowiedź na pytanie Quiz sugeruje, że istnieje bateria, itd. * Baterie sugerowane w QGA (18650) nie pasują. Nie ma informacji, że jest tylko 60 mm x 90 mm x ~14 mm miejsca na akumulator - tak więc najlepsza bateria montująca (wg niektórych odpowiedzi na pytania) jest 126090 3,7V 8000mAh - znacznie mniejsza niż reklamowano. 20000 mAh Gdy zamkniesz sprawę Powerbanka, prawdopodobnie nie otworzysz jej bez złamania zacisków. Są one bardzo sztywne/sztywne, w ogóle nie elastyczne - więc zamiast naginać je trochę do otwarcia przypadku, prawdopodobnie zniszczysz obudowę (w miejscach, gdzie się zatrzaski). Nie zamykaj, dopóki nie zamontujesz baterii, przylutujesz i podłączysz wszystkie kable, poprawnie zamontujesz gumkę i linkę! Dobrze jest sprawdzić, czy wszystko działa, zanim zamkniemy sprawę. * Brak instrukcji - więc musisz sam wymyślić, jak go złożyć i że panel słoneczny powinien być przylutowany do S / S- (nie S1 / S1-) i baterii do B / B-. Nietrudno zgadnąć, ale ręczne (nawet kilka prostych PDF/JPEG) byłoby pomocne. * Musiałem również lutować 1 kabel idący do diod LED - ponieważ nie był podłączony na jednym końcu (może zerwany podczas transportu). * Brak śrub (2 do montażu płyty obwodowej, 4 do śrubowania obudowy) /Nie sądzę, że jest wodoodporny /na wiele sposobów na wodę * Zainstalowałem trochę baterii L-ion (nowej), 4000mAh, jedyne co mogłem dostać w 2 dni przed podróżą - nie napełnia całego miejsca na akumulator, i jest trzymany przez dwa pasy z ponownie używanej taśmy dwustronnej - więc może się rozluźnić i nawet zerwać kilka kabli :-( Po pełnym naładowaniu powerbank naładował mój telefon 4000mAh tylko na około 20-25% - i nie wiem, czy" To wina baterii lub banku energii.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2020

    Dzień dobry otrzymałem zamówienie 20 maja 2020 roku, ale przybyło wszystko złamane i chciałbym wiedzieć, jaką procedurę powinienem zrobić. Otwórz tylko opakowanie pomarańczowe, przezroczyste opakowanie plastikowe się nie otwiera. Śledź zdjęcia produktu. Pozdrawiam; Evandro Castro

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2018

    The product says 20000mAh powerbank, which can only be reached by using 8pcs 18650 batteries. Those batteries will NOT fit! it also says to use polymer battery. in this case you should use a 1S very flat lipo battery which will NOT come in a 20.000mAh size. Please anyone, show pictures of installed batteries, or post a link were to find the correct "battery" for this unit. I bought it because i was supposed to believe 5pcs 18650 batteries would fit..

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5,125
    • Ft4,783
    • Ft5,125
    • Ft5,809
    • Ft8,077
    • Ft4,783
    • Ft4,783
    • Ft3,074
    • Ft3,757
    • Ft7,860
    • Ft3,757
    • Ft4,783
    • Ft4,441
    • Ft5,809
    • Ft4,565
    • Ft4,441
    • Ft5,125
    • Ft29,739