Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(591)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(591)
    • 5 Star(511)
    • 4 Star(37)
    • 3 Star(13)
    • 2 Star(16)
    • 1 Star(14)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/08/2021

    Jakość adaptera dobra, ale nie obsługiwana dla mojego telefonu Ratel Cell, ale później przetestuję na innym urządzeniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2018

    The cable is very good quality! It works 100%, there is no loss of sound quality and the smartphone is charged perfectly. I recommend buying it for everyone! Кабель очень хорошего качества! Работает 100%, потери качества звука нет и заряжается смартфон отлично. Рекомендую покупать всем!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2018

    Produto que faltava, muito bom material de otina qualidade, funciona perfeitamente, tanto o carregamento quanto o fone de ouvido. É uma otina Solução para telefones que não tem saída de fone de ouvido.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2017

    Адаптер пришёл через пару недель в целофановом пакете. Целый. Работает хорошо. Радует оплетка кабелей. Теперь можно и заряжать и музыку слушать!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2017

    Is the earphone part 4 pole type? Maybe the microphone is reacting? What? Charged earphone can be used Just a bit of burst of the charged part is not it

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2018

    Encore une fois Banggood envoi les colis le lendemain de la commande. C'est beaucoup plus rapide qu'en France. L'objet et conforme à la description, je ne donne pas d'avis, je reste neutre car en cas de problème j'ai toujours été remboursé intégralement par Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2019

    Risolto il problema di ricarica ed audio, nelle rare occasioni che ne ho bisogno. riesce a supplire quei casi, con suo rapporto qualità prezzo lo porto a lavoro perché là sono i casi che possono averne bisogno. Spedizione davvero ottima, con consegna gratuita è arrivato in due settimane, ed essendo spedizione basica senza necessità di firma, in questi casi Poste Italiane lo lascia nella cassetta senza tenerlo nell'ufficio per giorni prima do consegnarlo (perché in zona da me Poste non consegna i pacchi ma solo avvisi di giacenza). Davvero Consigliato

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2019

    on ne peut pas écouter et recharger en même temps ( acheter a la base pour cela ) donc un peut déçu sinon qualité matériaux bien

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2019

    Muito bom e funcional. Eu recomendo. Comprei mais coisas, mas veio muito bem embalado e seguro.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2019

    OK

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 367
    • Ft2 545
    • Ft3 260
    • Ft5 095
    • Ft2 314
    • Ft2 475
    • Ft4 367
    • Ft5 458
    • Ft2 204
    • Ft1 573
    • Ft1 889
    • Ft2 708
    • Ft2 519
    • Ft3 465
    • Ft2 393
    • Ft3 781
    • Ft3 150
    • Ft11 651