Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(802)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(802)
    • 5 Star(739)
    • 4 Star(41)
    • 3 Star(11)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/01/2021

    Działamy zgodnie z oczekiwaniami. Obsługuje szybkie ładowanie. Mają typ c i mikrousb.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Wysoka jakość produktu dotarła przed terminem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2020

    Dobry artykuł, przybywam na czas i w doskonałym stanie,, z jakiegoś powodu nie zostałem na telefonie, myślałem, że to wina, ale próbowałem na inny telefon i działał do perfekcji, Nadal nie wiem, dlaczego nie było tego na moim telefonie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2017

    The cable is a little rough and not as well made as I expected. It works as advertised, though, and that is what is most important. The 2-in-1 function is handy to have.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2020

    Praktyczne i użyteczne. Zbyt mocno włożony adapter USB-C, więc połączenie pękło podczas usuwania Adaptera C. Musiałem przeciąć linie skalpelem dla śliskich tworzyw sztucznych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2018

    Después de una prueba rápida puedo decir que para cargar mi Smarphone no tuve problemas, el problema me da al querer usarlo también como cable de datos, no es reconocido automáticamente, he tenido que instalar una app MIUI USB Settings, lo que no sucedía con otros cables que tenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2017

    Получил свой заказ очень доволен качеством.Огромная благодарность за оперативную работу и внимание к клиентам.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2020

    Całkiem nieźle, poza kolorem... Zamówiłem różowy złoty kolor i kolor sznurek i dużo bardziej różowy niż złoto! Poza tym, że wszystko jest w porządku, działa bardzo dobrze, nawet jeśli miałem małe obawy przed próbowaniem, ponieważ dostałem je wcześniej, ale plastik, który zdaję sobie sprawę, musiał mieć wadę produkcji, ponieważ podgrzewał połączenie urządzenia, Ale ten jest w porządku, nawet wypróbowałem go na kilku różnych urządzeniach w każdej sytuacji i dochodzę do wniosku, że jest to bardzo dobry przewód i radzę tym, którzy go potrzebują, aby zamówić jeden bez obaw, Ponadto pozwala nie być najechany przez różne linki, tam masz dwa rodzaje sznurów w jednym i jest dobrej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2018

    je viens de recevoir ma commande. Semble être conforme à la description je recommande ce vendeur expedier rapidement reçu vite 2 semaines. J'espère que les Chargeurs vont durés dans le temps. OK I just received my order. Seems to be consistent with the description I recommend this seller quickly ship quickly received 2 weeks. I hope the Chargers will last in time.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2017

    nice quality product. quick delivery. the connectors are made of steel. it feels like a premium product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 412
    • Ft6 250
    • Ft3 676
    • Ft3 676
    • Ft12 086
    • Ft1 908
    • Ft4 202
    • Ft5 514
    • Ft5 094
    • Ft3 307
    • Ft7 356
    • Ft1 908
    • Ft4 043
    • Ft3 307
    • Ft4 412
    • Ft3 676
    • Ft3 501
    • Ft25 016