Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(105)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(105)
    • 5 Star(101)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/05/2021

    Bardzo praktyczne, dobrej jakości materiały. Gniazdo macierzyste USB jest bardzo szczelne, dość trudne do włożenia w niego kija.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Projekt jest elegancki i wytrzymały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Świetna komunikacja, super szybka dostawa - Bardzo polecam!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Przedmiot został odebrany, w dobrym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2020

    Testowany na Huawei p30 pro, bez problemów, wygląda stosunkowo stabilny i solidny, nie chwiejny pomimo adaptera pośredniego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2020

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Pasuje do opisu 👍 dobra ogólna jakość, nawet jeśli port USB A żeński musi zmusić (trochę) do podłączenia urządzenia do niego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Dwa w jednym adapter dobrego wykonania, doskonałe złącza zarówno boczne micro usb / typ C i boczne USB A, połączenia z urządzeniami są stabilne i stabilne, bez gry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Dzień dobry, produkt dotarł bardzo szybko, było tylko 15 dni, aby produkt był pod ręką, dotarł dobrze zapakowany, produkt jest ok, produkt ma świetne wykończenie. Użyję drona Mavic Mini do produkcji FPV.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 142
    • Ft3 494
    • Ft2 419
    • Ft1 617
    • Ft1 511
    • Ft1 390
    • Ft3 494
    • Ft2 434
    • Ft3 494
    • Ft1 813
    • Ft4 538
    • Ft7 263
    • Ft10 290
    • Ft23 423
    • Ft1 813
    • Ft13 318
    • Ft30 271
    • Ft2 782