Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(101)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(101)
    • 5 Star(90)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/07/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Nie podobało mi się, ponieważ podłącza się tylko do urządzenia, a ja potrzebowałem miejsca z 2 lub więcej urządzeń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Otrzymałem produkt wczoraj, przyszedł do mnie bardzo szybko. Wypróbowałem go na moim starym tunerze Sony, działa całkowicie w porządku. Teraz słyszę muzykę przez bluetooth od smartfona do tunera. Wszystko jest w porządku. Dziękuję, Banggood. POzdrowienia z Aten Grecji

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Dostałem produkt po pewnym czasie.Pakiet został zmiażdżony, a niektóre jak produkt nietknięty Produkt dopasowany do opisu i obrazu Produkt działa na razie z dobrej jakości wyjścia w moim systemie muzycznym. Jestem zadowolony z tego produktu. Proszę poprawić jakość opakowań, ponieważ niektóre z nich mogą nie mieć szczęścia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Świetny produkt zgodnie z opisem 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Dobrze przyjęty, jak w reklamie. Jeszcze tego nie sprawdziłem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Naprawdę się podobało, przybyło przed oczekiwaną.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Jest ok, ale daleko od dobrych, bo połączenie wydaje się spadać od czasu do czasu. Kabeli są z taniego plastiku. Jeśli chcesz używać dobrych kabli RCA, musisz przyciąć pudełko, aby mogły się zmieścić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Testowałem moim Blitzwolf Soundbar, Mój AirAux Blitzwolf i Xiaomi Mi Mix. Wszystko działa perfekcyjnie. Żebym mógł ją ponownie zarekomendować. * * * * * * * * Mam to z produktów Blitzwolf Soundbar I AirAux i moje testy Xiaomi Mi Mix. Działa świetnie, dlatego jasna rekomendacja zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • US$10.38
    • US$10.99
    • US$22.99
    • US$33.99
    • US$16.99
    • US$19.99
    • US$15.99
    • US$3.44
    • US$26.55
    • US$58.99