Opinie klientów

4.92 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(83)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(83)
    • 5 Star(76)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/10/2020

    Zalecam produkt... Podwójne hdmi vgi / 5 usb 3.0 wejścia / czytniki kart / wejścia ethernet / wifi ładowanie / wejście aux / typu c dostępne. Mam też połączenie z moim urządzeniem typu C. To nie trwało 10 dni, ale zostało dostarczone przez transport międzywoziowy.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Produkt dostarczany z zepsutym opakowaniem. Produkt doznał ciosu i jest zniszczony. Nie wiem, jak to działa. Nie jestem zadowolony. Nie będę wydawał więcej rozkazów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Produkt dotarł do Turcji w ciągu 8 dni. Produkt jest mały, wszystkie potrzebne wpisy są dostępne. Dla tych, którzy myślą o zamawianiu, mogą to zaoferować ze spokojem umysłu. Bardzo polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Proszę, otrzymałem produkt. Ale chciałbym wiedzieć, jak działa bezprzewodowy system ładowania. Chodzi mi o kroki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    To coś rządzi. Zastępuje mój CalDigit, który kosztował potrójnie tę cenę. Doskonale działa z moim MacBook Air 2020 (I5), ma więcej rzeczy do podłączenia i mogę wczytać mój kabel iPhone X w/o.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2020

    Doskonały produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Produkt w działa bezprzewodowe ładowanie prawidłowo. - Nie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • JCGVIP3
    CH
    13/08/2020

    Wygląda bardzo dobrze i z jakością

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Doskonała jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2020

    Niesamowite

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 307
    • Ft7 386
    • Ft1 844
    • Ft6 771
    • Ft2 706
    • Ft4 061
    • Ft2 706
    • Ft15 392
    • Ft2 152
    • Ft5 231