Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(93)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(93)
    • 5 Star(83)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/08/2021

    Nie kontaktują się ze mną 3 dni szukam tam numeru telefonu Po tym jak pójdę do biura, ale nie znalazłem Potem dostanę numer komórki i skontaktuję się z nimi A ja dostaję przedmiot z biura

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Funkcja jednostki jest zgodna z opisem. Trochę za gorąco. Przesyłka dotarła z rozbitym narożnikiem. Po otwarciu, znalazłem jeden róg aluminiowej walizki był zachipowany. Inaczej wszystko działa dobrze. Dlatego zdejmuję jedną gwiazdę...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Produkt dostarczany z zepsutym opakowaniem. Produkt doznał ciosu i jest zniszczony. Nie wiem, jak to działa. Nie jestem zadowolony. Nie będę wydawał więcej rozkazów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Produkt dotarł do Turcji w ciągu 8 dni. Produkt jest mały, wszystkie potrzebne wpisy są dostępne. Dla tych, którzy myślą o zamawianiu, mogą to zaoferować ze spokojem umysłu. Bardzo polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Proszę, otrzymałem produkt. Ale chciałbym wiedzieć, jak działa bezprzewodowy system ładowania. Chodzi mi o kroki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    To coś rządzi. Zastępuje mój CalDigit, który kosztował potrójnie tę cenę. Doskonale działa z moim MacBook Air 2020 (I5), ma więcej rzeczy do podłączenia i mogę wczytać mój kabel iPhone X w/o.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2020

    Doskonały produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Idealny produkt, dzięki banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Doskonała jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2020

    Niesamowite

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft25 016
    • Ft13 978
    • Ft11 771
    • Ft36 663
    • Ft7 356
    • Ft3 307
    • Ft11 035
    • Ft16 922
    • Ft53 116
    • Ft20 066
    • Ft3 676
    • Ft8 458
    • Ft15 017
    • Ft8 458
    • Ft2 940
    • Ft4 778
    • Ft12 137
    • Ft3 294