Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(58)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(58)
    • 5 Star(49)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/08/2021

    W RSA i otrzymał produkt w ciągu dosłownie 2 tygodni. Super szybka i niezawodna wysyłka. Jakość produktu za bardzo tanią cenę, choć niemarkowy i brak instrukcji obsługi. Działa dobrze i jestem bardzo zadowolony z produktu. Duży Bangood, doskonała i niezawodna obsługa, 👏🏽👏🏽👏🏽,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2022

    Zamówienie zrealizowane pomyślnie i na przewidywany czas!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    👍🖐️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2022

    Bardzo dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Bardzo dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2022

    Não curti muito, quando plugo no meu Macbook simplesmente começa a travar o SO. As duas portas HDMI fazem apenas um mirror do monitor. O restante parece funcionar, a porta ethernet funciona bem, mas o fato de ficar travando o meu SO praticamente inutiliza o produto pra mim. No Windows funcionou bem quando testei.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Działa idealnie. Robi się trochę gorąco, ale jest bardzo przydatne, aby używać go jako stacji dokującej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2022

    Jest to stacja dokująca wysokiej jakości, dobra konstrukcja, ale kompaktowa i może być używana na bieżąco w razie potrzeby. To działa z Linux (przetestowany z Ubuntu 20.04), ale nie będzie obsługiwać 2 wyjścia HDMI pod nim (przynajmniej nie mogłem tego zrobić). Chciałem go zwrócić ze względu na ten problem z Linuksem, ale to jest OK w inny sposób, jak jest i czuję, że nie warto się kłopotać. Uwaga - jeśli połączenie z telefonem komórkowym, klawiatura i mysz pojawią się, ale wyjście HDMI nie będzie działać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2022

    This device is worth to but compared to branded devices, works to 3 display, 1 Gbps LAN, I have 300 Mbps Broadband with i am getting up to 340Mbps, local network i am getting about 960Mbps data copy, i say this would be the bst and worth in this price, i got for 2990+Delivery 300 = 3300, this works for ASUS, MI, Dell, HP, Acer, MSI, Lenovo, Macbook, all series including M1, M1 Pro, M1 MAX. Even its supports for desktop, if you want to but additional HUB this would be the best one.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2022

    Pierwszy test, podłączam mój Samsung S20FE do telewizora z powodzeniem. Mam pomysł, żeby złożyć zestaw podróżny... Po czym dodam tę recenzję z więcej informacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$25.29
    • US$36.99
    • US$56.99
    • US$36.99
    • US$24.19
    • US$28.86
    • US$159.99
    • US$29.89
    • US$22.99
    • US$17.31
    • US$66.98
    • US$79.99
    • US$35.19
    • US$24.99
    • US$49.49
    • US$37.99
    • US$92.99
    • US$8.99