Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(835)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(835)
    • 5 Star(756)
    • 4 Star(77)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/12/2020

    Bardzo mi się podobał smartwatch, dobry stosunek jakości do ceny. Dla ceny poniżej 80 real (licząc już fracht) dostarcza podstawy o rozsądnej wydajności w tym przedziale cenowym (może nawet powyżej średniej). Jest wygodny w użyciu, konstrukcja wygląda dobrze wykonana. (chociaż to co kupiłem było z rysami blisko cenzora). W odniesieniu do funkcji zapewnia to, co proponuje (biometr, ciśnienie, dotlenienie, kalorie, krokomierz, przebieg, monitorowanie snu, alarm itp.). Oprócz tego, co jest na filmie, oceniam żywotność baterii jako niższą niż w reklamie (ale za taką cenę już spodziewana) i ograniczony zasięg sygnału bluethoh (6-7 metrów max). Jednak dla każdego, kto chce czegoś podstawowego i funkcjonalnego za niską cenę jest to urządzenie prawne. O procesie dostawy, importowałem przez Banggood i wszystko poszło gładko, chociaż trwało to dłużej niż dwa pozostałe import zrobiłem wcześniej ten jeden (Różnica między poprzednimi a tym jest taka, że pierwsze pochodziły z Chin, podczas gdy pochodziły z USA i trwało około tydzień dłużej). Aplikacja jest rozsądna, ale wciąż ma wiele do poprawienia. Zobacz link do mojego unboxingu i recenzji produktów na YouTube, który powinien być na antenie od 05/11/2021: https://youtu.be/yTH9xQvy9iM

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    Po kilku dniach użytkowania mój smartwatch został z kilkoma paskami na ekranie i jest możliwe użycie i zobaczenie czegoś na ekranie. Czekam na jakieś postanowienia z Banggood.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2020

    Ładny zegarek za tą cenę. Nie jest w 100% dokładne jeśli chodzi o kroki, tętno, ciśnienie i spo2, ale jest wystarczająco dobre jak na tanie. Łatwy w konfiguracji i użyciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Dobre i dziękuję Bang Dobre, ale dostawa była za wolna tym razem 😭💔🇿🇦🇿🇦

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Jeszcze nie przetestowałem zegarka, a produkt dotarł z 7 dni do Brazylii. Gratulacje, Banggood jest 1000!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Dobry produkt dziękuję bardzo 🥰🥰🥰 Zajęło mi miesiąc, żeby przyjechać, ale jest dobrze..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Nie wiem, jak jej służyć, ale nie wiem, jak jej służyć, ale nie wiem, jak to zrobić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Bardzo ładny zegarek, materiał wygląda na trwały, wysokiej jakości produkt. Dostawa była bardzo szybka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2020

    Pakowanie uszkodzonego zegara nie włącza się. Nie widzę żadnych uszkodzeń na zegarze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Przybyło bezpiecznie i szybko, dziękuję BangGood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 144
    • Ft6 052
    • Ft6 052
    • Ft7 726
    • Ft6 052
    • Ft6 146
    • Ft7 868
    • Ft11 138
    • Ft7 868
    • Ft7 868
    • Ft12 107
    • Ft11 198
    • Ft7 263
    • Ft15 134
    • Ft7 263
    • Ft9 079
    • Ft12 107
    • Ft8 777