Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(440)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(440)
    • 5 Star(408)
    • 4 Star(24)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/12/2021

    Pełne funkcje, które obejmują ładowanie bezprzewodowe. Dla Iphone bezprzewodowy jest ograniczony do 10W od strony telefonu. Używany przez port USB-C o większej mocy mogę ładować z 15W. Informacje na wyświetlaczu przełączają się między czerwonym/zielonym, jak na pierwszych 2 zdjęciach. Nie ma brzęczącego hałasu z bezprzewodowej ładowarki. Na zdjęciu widać pętlę indukcyjną.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Paczka dotarła nieuszkodzona. Produkt wygląda w porządku. Jest ona wykonana z litego materiału. Po podłączeniu urządzenia do zasilania i podłączeniu przełącznika USB do telefonu komórkowego, wyświetlacz pokazuje napięcie i prąd ładowania. Wszystko działa jak należy. Jak na razie jestem usatysfakcjonowany. Zauważyłem tylko, że gdy podłączam słuchawki bezprzewodowe do ładowarki, wyświetlacz pozostaje wyłączony i nie ma żadnej wskazówki, aby ładować się, nawet jeśli słuchawki są ładowane prawidłowo. Z pewnością istnieje minimalny prąd, który musi zużywać podłączone urządzenie, aby wyświetlić konsument, ponieważ na telefonie komórkowym, tablecie i innych rzeczach rozprasza prąd ładowania.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2021

    prodotto corrisponde alla descrizione. ricarica wireless limitata a 10w. display bello e ben leggibile, si spegne dopo un paio di secondi e si riattiva appena si tocca il caricatore. nessun ronzio

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Doskonały produkt, dobrze wykończone, dobrze wykonane i ciężkie. Przełącza widok naładowanych urządzeń i pokazuje napięcie i natężenie (A) zużywane przez ładowany sprzęt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2022

    Bardzo dobra uniwersalna ładowarka z 8 portami USB i ładowaniem bezprzewodowym. Jestem bardzo zadowolony z prędkości ładowania. Informacje, które pokazują dla każdego urządzenia indywidualnie są bardzo pomocne. Najbardziej podoba mi się to, że po kilku minutach wyłączasz ekran, aby nie widzieć stałego migotania podczas ładowania. W przeciwnym razie byłby to świecący pokaz w nocy z migoczącego ekranu. Polecam go każdemu, kto szuka małej uniwersalnej ładowarki. Uwaga: Pamiętaj, aby sprawdzić ograniczenia przed zakupem dla urządzeń, które nie ładują

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Dostałem go w cztery dni robocze. Udało mi się przetestować wszystkie jego funkcje. Bardzo się cieszę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Było w porządku. Obecnie ładuje dwa urządzenia na raz. Na razie robi to, co musi zrobić!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    Produkt odpowiada opisowi. Dostawa była szybka i wszystko zostało włączone. Jestem bardzo zadowolony z tego produktu i jakości. Wielofunkcyjne ładowanie pozwala mi na elastyczność.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Znajdź pracę będzie gorąco, więc mam nadzieję, że IT będzie działać długo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Czas dostawy 6 dni: wszystko dobrze, działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$21.99
    • US$44.99
    • US$13.54
    • US$15.99
    • US$18.99
    • US$11.49
    • US$17.99
    • US$29.99
    • US$15.99
    • US$33.99