Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(263)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(263)
    • 5 Star(244)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/04/2021

    Produkt odpowiada opisowi. Przetestowałem go za pomocą kilku urządzeń. Wszystkie porty, załadować całkowicie niezawodne. Jakość jest naprawdę wysoka. Nie miał problemów z ładowaniem urządzeń. Mogę to polecić z czystym sumieniem. Kupię tam więcej urządzeń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    Ładowarka działa jak w reklamie. Portnumer świeci, gdy telefon jest podłączony. Wiele portów w użyciu migających czerwony pasek nad portem wskazuje, które parametry portu są wyświetlane. Pokazuj cykle co około 2 sekundy. V A dla portów USB i W dla QIC. Dla tych, którzy chcą naładować cały swój sprzęt poza łóżkami...., po około 1 min wyświetlacz staje się czarny, aż (rozłączasz) jakiś sprzęt. Ładowarka się rozgrzewa i nie ma włącznika. Odciąłem kabel zasilający i zainstalowałem włącznik kabla.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Product corresponds to the description. Had bought this charger some time ago. Works excellent, had no problems until today I am very satisfied with it. I bought a second one now. The purchase is highly recommended. Really a top product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Otrzymałem tę stację 2 tygodnie temu i miałem trochę czasu, żeby ją przetestować i działa dokładnie tak jak w reklamie! Wygląda ładnie i ładuje wszystkie urządzenia w tym samym czasie, szybko, z wizualną uwagą!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Doskonałe rozwiązanie, aby mieć stałą stację ładowania poprzez usunięcie różnych ładowarek, zbudowany bardzo dobrze, gumowana powierzchnia, jasne i proste monitorowanie ładowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Doskonały produkt, dobrze wykończone, dobrze wykonane i ciężkie. Przełącza widok naładowanych urządzeń i pokazuje napięcie i natężenie (A) zużywane przez ładowany sprzęt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    To działa! Jest trochę mniejszy niż myślałem (co chyba jest dobrą rzeczą). Przedni panel został odłączony, gdy otworzyłem pudełko prawdopodobnie z powodu dostawy, ale nie odłączono kabla, więc to była tylko kwestia kliknięcia go na miejsce. Ładuję 4 piloty (za pomocą stacji dokującej), tablet, 4 telefony komórkowe i dwie latarnie ledowe i działa całkiem nieźle. Nie udało mi się uruchomić bezprzewodowego ładowania, ale popracuję nad tym i uaktualnię. Ogólnie wydaje się trochę tańsze niż kosztuje, ale to działa, więc chyba nie mogę narzekać. Dostawa była szybka jak błyskawica

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Robi to, co mówi na pudełku, to naprawdę dobry sprzęt z dużą ilością mocy do podzielenia portów USB, a szybka ładowarka działa na poziomie 9.1 woltów, ale port ładowania Pd działa na poziomie 18 W. Jeśli masz gniazdka pełne kabli do ładowania. Pobierz jeden z tych lub nawet dwóch, jak zarobią pieniądze z powrotem bardzo szybko w zaoszczędzonej energii elektrycznej....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2020

    Dobra ładowarka USB obsługująca różne tryby ładowania i wystarczająco mocna, aby prowadzić różne urządzenia jednocześnie. Bezprzewodowy i normalny ładowanie działa dobrze. Nie testowałem trybów szybkiego ładowania. Jedyną rzeczą, która mnie trochę denerwuje jest to, że kiedy nie ma ładowania urządzenia, cały ekran jest oświetlony. Tylko czytelne wartości w procesie ładowania. Lepiej byłoby wyłączyć wyświetlacz, gdy nie jest używany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Niezła ładowarka! Tylko z jednym zasilaczem mogę naładować moje 2 komórki, ipd i inne urządzenia. Dobre bezprzewodowe ładowanie i system nie grzeją tak bardzo podczas ładowania ( Nigdy nie używałem pełnego 100W... )

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 518
    • Ft5 286
    • Ft3 524
    • Ft3 875
    • Ft4 229
    • Ft8 813
    • Ft9 167
    • Ft7 051
    • Ft4 272
    • Ft3 051
    • Ft3 524
    • Ft7 402
    • Ft4 580
    • Ft4 229
    • Ft13 045
    • Ft14 043
    • Ft14 654
    • Ft5 286