Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(239)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(239)
    • 5 Star(234)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/10/2021

    To jest wspania3e. Ma głośny brzęczyk i jasne ledy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2021

    Mały z 4 jasnymi diodami LED, wyposażony jest w silikonowe okablowanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2019

    Led très lumineuses et carte solide. Pas très pratique à fixer sur un Tyro 79 donc j'ai fait une pièce en impression 3D. Pas encore tester le buzzer. Les LED sont RGB et configurables sous Betaflight avec clignotements ou autres effets.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2019

    Отличная плата с активным громким зуммером и 4 светодиодами для квадрика. легкий монтаж, для защиты от крашей светодиоды желательно залить термоклеем Excellent board with an active loud buzzer and 4 LEDs for a quad. easy installation, to protect against the crash the LEDs are desirable to fill with thermal glue.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2020

    Głośno i jasno! Działa na rzecz przyjemności i jest z niej zadowolony. Lekka i dobrze zbudowana, ale uwaga zużywa dużo prądu i sprawiła, że mój DVR żółw został wycięty po uzbrajaniu jako spadek napięcia spowodowany przez 110db sygnał!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2020

    Bardzo dobry produkt, dobre kable silikonowe o długości elektrycznej są dostarczane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2019

    I put this one at the back of my 4” quadcopter. Buzzer is loud and clear. Only problem is you have to look closely that the props don’t hit the corners. Mine is a very tight build with only 1 mm space.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2019

    small good cheap bangood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2019

    Very good leds and LOUD sound. put one of these if you want to recover your quad from tall grass.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2019

    Качественно сделано. Пока не подключал, но думаю будет все ОК!.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 884
    • Ft2 324
    • Ft3 488
    • Ft8 445
    • Ft36 568
    • Ft2 301
    • Ft1 526
    • Ft4 319
    • Ft2 683
    • Ft3 069
    • Ft22 937
    • Ft6 849
    • Ft3 451
    • Ft4 651
    • Ft3 684
    • Ft3 069
    • Ft6 313
    • Ft16 892