Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(105)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(105)
    • 5 Star(98)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/09/2021

    Naprawdę ładny męski portfel 😍😍😍😍😍 dobry materiał i Szycie 💯💯💯💯💯 Nie za grube, solidne i przyjemne uczucie 👍👍👍👍👍 Bardzo atrakcyjną! To był prezent urodzinowy dla mojego brata 💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝 Kocham cię Bangood 💖💖💖💕💕💕💕💞💞💞💞💞

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2022

    Najlepsza jakość, jakiej mogłem się spodziewać. Dzięki, mamo. Znakomity, lepszy produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    Produkt jest również bardzo dobry, jest również dość cienki, a jego trwałość jest nieznana. Głosuj na drogi 🤩🤩

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Ładny produkt, jak opisano. dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Nie zgodnie z oczekiwaniami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Bardzo dobry i wysokiej jakości portfel. W końcu wszystkie moje karty zmieściły się w portfelu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    tökéletes

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Zakupiony głównie dlatego, że kieszenie na kartę kredytową w moim poprzednim portfelu były nieco za małe, co utrudnia pobieranie i korzystanie z kart. Kieszenie w portfelu BULLCAPTAIN są idealne. Ponadto, byłem bardzo zadowolony z wysokiej jakości materiałów, wykonania, ogólnego rozmiaru, komfortu w tylnej kieszeni i wyglądu portfela. Dla mnie, naprawdę idealny portfel pod każdym względem. Wysoce zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Został on dostarczony znacznie szybciej niż oczekiwano - co zawsze jest plusem. Portfel jest dobrze wykonany z wielu poręcznych przegródek, a także slotów na karty i przegródek na karty. Kolor jest taki, że trudno byłoby go przegapić, jeśli zostanie upuszczony. Jest to w pełni linia z drobnymi ściegami. Na pewno jest warta tych dolarów. Nie testowałem blokowania RFID.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Blokada RFID BULLCAPT, którą zamówiłem 12 października 2021 roku, ale nadal go nie otrzymałem. I pomimo pozytywnej opinii obsługi klienta, to BULLCAPT RFID Nie ma kieszeni na monety, co jest rzeczywiście wielkim rozczarowaniem!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$24.24
    • US$34.49
    • US$34.49
    • US$29.89
    • US$21.93
    • US$41.39
    • US$29.89
    • US$27.71
    • US$19.99
    • US$22.89
    • US$17.31
    • US$39.26
    • US$22.99
    • US$35.79
    • US$9.99
    • US$18.40
    • US$22.39
    • US$37.53