Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(100)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(100)
    • 5 Star(93)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/09/2021

    Naprawdę ładny męski portfel 😍😍😍😍😍 dobry materiał i Szycie 💯💯💯💯💯 Nie za grube, solidne i przyjemne uczucie 👍👍👍👍👍 Bardzo atrakcyjną! To był prezent urodzinowy dla mojego brata 💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝 Kocham cię Bangood 💖💖💖💕💕💕💕💞💞💞💞💞

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    Produkt jest również bardzo dobry, jest również dość cienki, a jego trwałość jest nieznana. Głosuj na drogi 🤩🤩

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Ładny produkt, jak opisano. dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Nie zgodnie z oczekiwaniami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    tökéletes

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Bardzo dobry i wysokiej jakości portfel. W końcu wszystkie moje karty zmieściły się w portfelu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Zakupiony głównie dlatego, że kieszenie na kartę kredytową w moim poprzednim portfelu były nieco za małe, co utrudnia pobieranie i korzystanie z kart. Kieszenie w portfelu BULLCAPTAIN są idealne. Ponadto, byłem bardzo zadowolony z wysokiej jakości materiałów, wykonania, ogólnego rozmiaru, komfortu w tylnej kieszeni i wyglądu portfela. Dla mnie, naprawdę idealny portfel pod każdym względem. Wysoce zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Został on dostarczony znacznie szybciej niż oczekiwano - co zawsze jest plusem. Portfel jest dobrze wykonany z wielu poręcznych przegródek, a także slotów na karty i przegródek na karty. Kolor jest taki, że trudno byłoby go przegapić, jeśli zostanie upuszczony. Jest to w pełni linia z drobnymi ściegami. Na pewno jest warta tych dolarów. Nie testowałem blokowania RFID.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Blokada RFID BULLCAPT, którą zamówiłem 12 października 2021 roku, ale nadal go nie otrzymałem. I pomimo pozytywnej opinii obsługi klienta, to BULLCAPT RFID Nie ma kieszeni na monety, co jest rzeczywiście wielkim rozczarowaniem!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    Ładny portfel, ale nigdzie nie widać, aby chronić karty kredytowe blokując RFID. Ponadto, zaplanuj co najmniej dwa miesiące na zakończenie procesu wysyłki. Nie kupiłabym tego ponownie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$47.34
    • US$19.99
    • US$17.31
    • US$34.49
    • US$39.26
    • US$36.79
    • US$34.49
    • US$18.40
    • US$23.09
    • US$23.09
    • US$31.17
    • US$21.93
    • US$25.40
    • US$18.47
    • US$33.48
    • US$53.12
    • US$26.99
    • US$56.58