Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(273)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(273)
    • 5 Star(251)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/12/2020

    Dostawa 21 dni od dnia zamówienia. Towary są jakości. Pasuje do jego funkcji. Przybywa w opakowaniach detalicznych z instrukcją w języku angielskim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Otrzymany w idealnym stanie. Jeszcze nie przetestowane. Wrócę i skomentuję po próbie dodania 5 gwiazdki, jeśli to dobrze działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Produkt pojawił się stosunkowo szybko. Ma dobrą jakość konstrukcji. Wrócę po kilku dniach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Najlepszy w klasie. 0% bluetooth z opóźnieniem. Szybkie połączenie. Brak zakłóceń w łączności FM. Szybkie ładowanie portu i portu USb C są bardzo pomocnel

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    Pedido recebido. Ainda não testei.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Bardzo dobry produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2020

    Przetestowałem produkt i działa dobrze. Ale wysyłka trwała 46 dni, a pudełko przybyło dość poobijane, tylko pudełko, sam produkt jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2020

    Otrzymałem zamówienie w 27 dni w dobrym stanie. Działa zgodnie z opisem po pomyślnym połączeniu z moim iPhone'em. Tylko port USB QC3.0 mógł być używany do ładowania, a port 1A nie. Musisz podkręcić głośność zarówno w telefonie, jak i w samochodzie stereo, aby słuchać muzyki wystarczająco głośno. Odbieranie telefonów bez ręki było również bonusem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2020

    Dobry produkt spełnia tę obietnicę dobra jakość, jednak Bluetooth dla wywołania znalazł niski

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2019

    Preis/Leistung ist super, Musik hören funktioniert ohne Problem sehr gut. Zur Freisprecheinrichtung, mir wurde gesagt ich höre mich leise und etwas "blechern" an wenn ich spreche. Wenn ich zuhöre verstehe ich gut.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 640
    • Ft6 669
    • Ft6 730
    • Ft9 167
    • Ft8 813
    • Ft6 696
    • Ft5 286
    • Ft5 188
    • Ft10 684
    • Ft33 281
    • Ft146 263
    • Ft3 967
    • Ft27 174
    • Ft30 227
    • Ft7 723
    • Ft6 104
    • Ft5 188
    • Ft112 503