Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(285)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(285)
    • 5 Star(268)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/03/2021

    Jestem naprawdę podekscytowany tym produktem. Użyłem go z moim motorem, który ma system bluetooth, który prawidłowo rozpoznaje urządzenie. Mój oset też nie mógł się połączyć. Jakość dźwięku jest do przyjęcia, ale sushi cierpi i trzeba umieścić mikrofon bardzo blisko ust. Przynajmniej w moim przypadku, że autoryzuję kask odrzutowy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Przybyli w terminie, można by to poprawić. Instalacja jest łatwa i szybka. Dźwięk jest bardzo miły. Jestem zaskoczony. Bardzo dobry koszt-korzyść. Polecam ten produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2020

    Przybycie w 2 tygodnie przed terminem, łatwe w aplikacji. Jakość dźwięku z Bluetooth jest bardzo dobra, między interkomem jest nieco niższa, ale dobra. Nie testowałem jeszcze na drodze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Przesyłka była naprawdę szybka i działa doskonale jak na razie. Nie miałem jeszcze okazji spróbować go na drodze, ale jak na razie jakość zarówno jego budowy, jak i dźwięku wydaje się naprawdę dobra, zwłaszcza biorąc pod uwagę cenę!! Polecam to!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Przybyło przed czasem, działa idealnie. Bardzo zadowolony z produktu. Komunikacja między urządzeniami jest dobra!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    To bardzo dobra cecha. Jest z kablem typu C, ale bez wtyczki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Świetny intercom tylko 25 dni, aby wysłać z NL do marokco działa świetnie dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Mam dwa telefony, mój i inny, IP68, używane do nawigacji. Więc muszę połączyć ich oboje. Na szczęście działa, przetestowałem go po otrzymaniu interkomu. Nie zainstalowałem go jeszcze na kasku, ale sprawdziłem wszystko w domu, działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2020

    Działa tak, jak powinno. Muzyka jest bardzo głośna i dobra jakość. Jedyne, co przeszkadza, to to, że zaczyna się na max. głośności. Sygnał jest bardzo głośny. Używanie kasku Scorpion ADX-1. Mówcy pasują idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Bardzo dobrze! Dziękuję bardzo, Banggood!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 619
    • Ft4 353
    • Ft5 694
    • Ft9 045
    • Ft27 810
    • Ft15 847
    • Ft3 013
    • Ft28 249
    • Ft13 005
    • Ft5 176
    • Ft7 613
    • Ft7 034
    • Ft4 353
    • Ft21 778
    • Ft20 103
    • Ft5 480
    • Ft12 697
    • Ft4 262