Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(54)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(54)
    • 5 Star(52)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/11/2020

    Bardzo szybka dostawa, dostarczana do drzwi, otrzymała paczkę ręcznie bez dodatkowych kosztów Jakość przemysłu jest wysoka i oferuje bardzo wysoką wartość jak na swoją cenę. Dokładnie opis w deklaracji. Podziękuj lokalizacji, sprzedawcy i dostawcy. Dziękuję bardzo.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2020

    Nie mogę pomóc, ale podziękować ci, przyjacielu, za szybkość dostawy i jakość towaru. Polecam wszystkim kupić bez wahania. To doskonała marka wykonana z bardzo mocnych materiałów. Nie wahaj się moi przyjaciele

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    This was one of the best purchases I've done so far online, the shipping service was very fast, it only took 3 days to reach me, it seems good quality I've tried it, it works very well, and the content was fine as shown in the pictures, the price was very good for this item. Thank you very much

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Produkt, który wydaje się jakościowy widzieć w dłuższej perspektywie! W zestawie z adapterami do standardów UE i USA, to całkiem fajne! Spróbuj C jest super Niklowe i bardzo szybkie, z kompresją bez wysiłku! Dobry mnożnik siłowy z zaciskiem. Nienaganne i nie do dyspozycji w swoim zestawie złota rączka.Bardzo szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Narzędzia jakości. Metalowa konstrukcja, bez plastiku, 💪🔝 Dobrze zapakowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Przybył zgodnie z opisem, wszystko ok teraz czekam, aby go użyć!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    przybył w dobrym stanie bardzo dobry serwis

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Dobra jakość i szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Przyszedł bardzo szybko 16 dni, aby być dokładniejszy od zakupu, jestem bardzo zadowolony z zakupu, jest bardzo kompletny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Dziękuję bardzo bangood....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 925
    • Ft16 790
    • Ft101 707
    • Ft25 614
    • Ft4 433
    • Ft3 501
    • Ft2 849
    • Ft22 493
    • Ft4 116
    • Ft4 021
    • Ft4 021
    • Ft10 608
    • Ft2 925
    • Ft5 120
    • Ft4 005
    • Ft2 110
    • Ft15 665
    • Ft23 761