Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2885)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(2885)
    • 5 Star(2818)
    • 4 Star(59)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/08/2021

    Produkt zajął 20 dni, aby dostać się do mojego domu, licząc na kilka dni, które zostały w Kurytybie (Poczta). Opakowanie było idealne bez ugniatania, zawierające instrukcję, ładowacz (USB) i bransoletkę. Wykonałam kilka testów i zmieniłam ustawienia na mój gust, to było bardzo warte kwoty zapłaconej przy użyciu kuponu rabatowego z kanału „Jorge dejorge" stał się bardzo tani. Polecam!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2021

    doskonały bardzo wygodny do przenoszenia i doskonałe oświetlenie ekranu z tylko trzema kratami wygląda na słońce bez problemów, materiał czuje się dobrej jakości ten sam rodzaj dostawy, jak oczekuje sprzedawca, Takie jak opis ze wszystkimi jego akcesoriami i bardzo łatwe do ustawienia z telefonu cokolwiek innego niż świat....!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Doskonały produkt zgodnie z opisem! Oryginalny produkt, pudełko przybyło nietknięte. Niecały miesiąc zajęło dotarcie do Porto Alegre w RS. Bransoletka opuściła Chiny 09/12/20 dotarła do Brazylii w dniu 12/23/20 i została dostarczona w dniu 06.01.21. To był mój pierwszy zakup w Banggood i bez wątpienia wrócę do robienia więcej komprsów w sklepie. Dziękuję!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Bardzo dobrze, bardzo chciałem mieć mój zespół 😍 5 mi... Zapłacił 202 z ubezpieczenia i wysyłki, a ja nie byłem opodatkowany... Ponadto importował Poco X3 NFC i dotarł do msm dzień q a mi band 5, produkty dotarły nieskazitelnie bez ugniatania w pudełku, opakowanie było bardzo dobrze zapakowane z plastiku balonowego i nie brał mt, aby dotrzeć, Myślałem, że dotarł bardzo szybko do Brazylii, tylko dłużej trwało dostarczenie do mnie z powodu poczty, zajęło mi 19 dni od dnia, w którym zapłaciłem. Gorąco polecam mi band 5, a także gorąco polecam Banggood każdemu, kto chce cokolwiek importować. To bardzo wiarygodna strona internetowa i bardzo dbają o to, aby zamówienie było dostarczane w najlepszy możliwy sposób. Na pewno kupię więcej w Banggood, kiedy będę coś importował 😁

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Zamówione w dniu 06/21 i dostarczone w dniu 22/06/21 w Gravataí/RS. Pudełko produktów przybyło nietknięte, jak w zegarku. Świetny zegarek, dobra bateria, spełnia swoją funkcję. Polecam recenzje filmów przed zakupem, aby poznać propozycję produktu, to bardzo warto. Posiadam miband 4 i kupiłem 5 dla mojej dziewczyny, ładowarka tego modelu jest o wiele lepsza, głównie pod względem praktycznym. Ekran jest znacznie większy, chociaż według liczb nie wydaje się. Szybka, dobra reakcja i wiele funkcji.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Pierwszą rzeczą, jaką zrobiłem, było sprawdzenie na stronie, czy produkt jest oryginalny. 100%!!!! Bardzo się cieszę, ponieważ ostatnią próbę zakupu przez chiński sklep (był przez Amerykanów) przyszedł pirat. Kupiony dnia 01.12.2020 r. i dotarł dnia 08.01.2020 r. Bransoletka jest świetna, posiada kilka funkcji, które bardzo pomagają, super polecam!! Trochę trudne do regulacji na ramieniu za pomocą jednej ręki, ale to dlatego, że zmienili projektanta, w dobry sposób. Widziałem wielu ludzi narzekających, że biznes bransoletek się zepsuł. (od trzymania bransoletki na końcu, gdy się zakleiła) A z tym nowym projektantem nie potrzebuje już tej roli. Teraz ma spinkę na końcu bransoletki, która trzyma, pozostawiając znacznie lepsze zastosowanie. Bardzo łatwo było zsynchronizować się z komórką. Posiada funkcję powiadomień aplikacji, a nawet funkcji cyklu menstruacyjnego!!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    E-s-p-e-t-a-c-u-l-a-r-!-!-!-! Od wysyłki do przyjazdu produktu! Super dobrze zapakowany i najszybszy import, jakiego widziałem. Zakupiony dnia 12/30/2020 i przyjeżdża dziś 18/12/2020. Wszystko bardzo doskonałe, bezdyskusyjne jakości. Jeszcze tego nie ustawiłem. Polecam każdemu, kto chce kupić, już kupić film, jak pomimo zmiękczenia, wydaje się być trochę kruchy i drapiący z łatwością. Nie wiem, czy pQ jest nowe, guma chwyta skórę, miałem małe trudności z założeniem. Proste trudności, nic, co robi różnicę, jak mówiono, może być pq, jest zbyt nowe. Bransoletka jest bardzo anatomiczna i wygląda bardzo ładnie na nadgarstku. Jest nie tylko użyteczny, ale też piękny styl. Ma bardziej bransoletkę niż zegarek. Cieszę się, że mogę robić zakupy w Banggood w #VireiCliente

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Paczka dotarła ładnie zapakowana, nie ma żadnych uszkodzeń. Dostawa w mniej niż 20 dni, z magazynu HK do Brazylii. Opaska jest dokładnie taka, jak opisano w ogłoszeniu: oryginalne Xiaomi, super lekkie, pasuje do najcieńszych do najgrubszych nadgarstków i pozwala na pewien stopień dostosowania. Na pierwszy rzut oka można sprawdzić pogodę, czas/data, czytać powiadomienia, śledzić cykl menstruacyjny, kontrolować głośność muzyki i pomijać piosenki. Poza tym wszystko związane z monitorowaniem pracy serca podczas uprawiania sportu. Podsumowując: jest tego warte.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Tak jak w opisie. Rzeczywista cena-jakość. Bardzo dobrze zapakowane i wysyłka stosunkowo szybko. Oryginalny produkt, bardzo łatwy w łączeniu i synchronizacji, niezwykle przydatny i z funkcjami, które wciąż odkrywam; jego użycie jest proste z interfejsem, bardzo zabawne i łatwe do zrozumienia. To jest warte ceny, którą płacisz. Szybka wysyłka Polecam sprzedawcy i produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Bardzo podobał mi się zegar, przybył szybko, wszystko zapieczętowane i naklejone. Pudełko jest w idealnym stanie. Sam zegar jest mały, idealny dla kobiecej ręki. Instrukcje są bardzo grube. - Ładują się do środka. Wiele recenzji, dobre zegarki, powinno zadowolić! Bardzo podobało mi się zapięcie z tyłu, miękkie, mocno trzyma. Pasek z ładnego materiału, bez nacisku, bez ściskania, bez pocierania, idealnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 274
    • Ft8 627
    • Ft12 278
    • Ft15 266
    • Ft11 946
    • Ft13 274
    • Ft7 963
    • Ft10 950
    • Ft16 029
    • Ft5 640