Opinie klientów

4.98 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2649)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(2649)
    • 5 Star(2592)
    • 4 Star(53)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/05/2021

    doskonały bardzo wygodny do przenoszenia i doskonałe oświetlenie ekranu z tylko trzema kratami wygląda na słońce bez problemów, materiał czuje się dobrej jakości ten sam rodzaj dostawy, jak oczekuje sprzedawca, Takie jak opis ze wszystkimi jego akcesoriami i bardzo łatwe do ustawienia z telefonu cokolwiek innego niż świat....!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2020

    Kupiony na przedsprzedaży, został wysłany 30/07, dotarł do Brazylii 06/08 odebrałem dziś na poczcie 20/08, pq ładne są strajkujące.... O MiBand... Jestem podejrzewany mówiąc jak jestem bardzo fanem. Oczywiście, że oczekiwałem więcej, ale jestem zadowolony. Mam recenzję dotyczącą opakowania, które przyszło ugniatane... Chociaż poprawić to tam w Banggood!!

    Komentarze (17)
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2020

    Przybyliśmy dzisiaj, opakowanie jak pokazują zdjęcia podczas otwarcia opakowania było trochę rozdarte, ale Mi Band 5 był nietknięty, to był mój pierwszy zakup w Banggood i podobał się sposób informacji i komunikacji. Polecam w pełni sprzedającego, ale musiał poświęcić trochę więcej uwagi, gdy umieszczamy towar w opakowaniu, kto kupuje jak otrzymać swoje rzeczy bez żadnych anomalii.

    Komentarze (26)
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Doskonały produkt zgodnie z opisem! Oryginalny produkt, pudełko przybyło nietknięte. Niecały miesiąc zajęło dotarcie do Porto Alegre w RS. Bransoletka opuściła Chiny 09/12/20 dotarła do Brazylii w dniu 12/23/20 i została dostarczona w dniu 06.01.21. To był mój pierwszy zakup w Banggood i bez wątpienia wrócę do robienia więcej komprsów w sklepie. Dziękuję!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Bardzo dobrze, bardzo chciałem mieć mój zespół 😍 5 mi... Zapłacił 202 z ubezpieczenia i wysyłki, a ja nie byłem opodatkowany... Ponadto importował Poco X3 NFC i dotarł do msm dzień q a mi band 5, produkty dotarły nieskazitelnie bez ugniatania w pudełku, opakowanie było bardzo dobrze zapakowane z plastiku balonowego i nie brał mt, aby dotrzeć, Myślałem, że dotarł bardzo szybko do Brazylii, tylko dłużej trwało dostarczenie do mnie z powodu poczty, zajęło mi 19 dni od dnia, w którym zapłaciłem. Gorąco polecam mi band 5, a także gorąco polecam Banggood każdemu, kto chce cokolwiek importować. To bardzo wiarygodna strona internetowa i bardzo dbają o to, aby zamówienie było dostarczane w najlepszy możliwy sposób. Na pewno kupię więcej w Banggood, kiedy będę coś importował 😁

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Doskonały produkt, przybyły bez ugniatania na opakowaniu. Łatwo synchronizować się i uaktualniać poprzez App Mi Fit. Został wysłany w dniu 21.10.2020 r., dotarł do Brazylii dnia 04.11.2020 r. i dostarczony na mój adres dnia 13.11.2020 r. W sumie 23 dni do porodu. Używam go od prawie tygodnia i bardzo mi się podoba. To była świetna inwestycja. Polecam ją wszystkim.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2020

    Za długo się tu zajęło, ale jest tutaj! Opakowanie zostało ugniatane, ale zapakowane w papier z bąbelkami i nie uszkodziło produktu. Bransoletka jest bardzo wygodna i synchronizacja jest bardzo szybka. Nie mogę się doczekać, aż zacznę testować funkcje. Rozdzielczość jest jasność ekranu są mto dobre, widać, że jest to produkt jakości. Polecam!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Pierwszą rzeczą, jaką zrobiłem, było sprawdzenie na stronie, czy produkt jest oryginalny. 100%!!!! Bardzo się cieszę, ponieważ ostatnią próbę zakupu przez chiński sklep (był przez Amerykanów) przyszedł pirat. Kupiony dnia 01.12.2020 r. i dotarł dnia 08.01.2020 r. Bransoletka jest świetna, posiada kilka funkcji, które bardzo pomagają, super polecam!! Trochę trudne do regulacji na ramieniu za pomocą jednej ręki, ale to dlatego, że zmienili projektanta, w dobry sposób. Widziałem wielu ludzi narzekających, że biznes bransoletek się zepsuł. (od trzymania bransoletki na końcu, gdy się zakleiła) A z tym nowym projektantem nie potrzebuje już tej roli. Teraz ma spinkę na końcu bransoletki, która trzyma, pozostawiając znacznie lepsze zastosowanie. Bardzo łatwo było zsynchronizować się z komórką. Posiada funkcję powiadomień aplikacji, a nawet funkcji cyklu menstruacyjnego!!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    E-s-p-e-t-a-c-u-l-a-r-!-!-!-! Od wysyłki do przyjazdu produktu! Super dobrze zapakowany i najszybszy import, jakiego widziałem. Zakupiony dnia 12/30/2020 i przyjeżdża dziś 18/12/2020. Wszystko bardzo doskonałe, bezdyskusyjne jakości. Jeszcze tego nie ustawiłem. Polecam każdemu, kto chce kupić, już kupić film, jak pomimo zmiękczenia, wydaje się być trochę kruchy i drapiący z łatwością. Nie wiem, czy pQ jest nowe, guma chwyta skórę, miałem małe trudności z założeniem. Proste trudności, nic, co robi różnicę, jak mówiono, może być pq, jest zbyt nowe. Bransoletka jest bardzo anatomiczna i wygląda bardzo ładnie na nadgarstku. Jest nie tylko użyteczny, ale też piękny styl. Ma bardziej bransoletkę niż zegarek. Cieszę się, że mogę robić zakupy w Banggood w #VireiCliente

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    Wysłano go 17 października, a przybyło 16 listopada. Skrzynka i bransoletka były w idealnym stanie, myślałem, że dostawa trochę potrwa, ponieważ zespół mi stał w miejscu przez kilka dni w Hiszpanii, Szwajcarii i Portugalii, jako mój pierwszy zakup w Banggood, dostałem bryndsa, wybrałem telefon, Telefon pokonał zespół Mi. Trochę mi zajęło, żeby to skomentować, bo chciałem sprawdzić, czy bransoletka działa dobrze. Uważam, że jest bardzo piękny, jest mniejszy niż sobie wyobrażałem (lub mam duży puls), bateria nie działa tak długo, jak sobie wyobrażałem, ale może być pq zostawiam go zawsze podłączony i ćwiczę siłownię, podoba mi się całkiem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9,945
    • Ft3,106
    • Ft9,945
    • Ft8,080
    • Ft10,850
    • Ft12,432
    • Ft3,728
    • Ft11,189
    • Ft10,256
    • Ft8,702