Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1580)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1580)
    • 5 Star(1513)
    • 4 Star(61)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/04/2021

    Produkt jest świetny, to jest moja odseparowana jednostka, pierwsza jednostka, którą brat przede mną trzymał. Zbuduj wysokiej jakości, metalową tarczę i miękki krzemowy pasek w tym przedziale cenowym, że jest tak dobrze. Zamówiony w dniu 30.03.2021 r., otrzymany w dniu 17.04.2021 r. w Chennai. W Indiach dostawy przez Xpressbee (które mogą być śledzone) i nie zapłaciłem żadnego cła. Radzi zawsze wziąć ubezpieczenie wysyłki i ubezpieczenia tarif w momencie zakupu. Ponadto, gdy po raz pierwszy połączycie się z aplikacją Haylou, firmaware aktualizacja przyjdzie. Po aktualizacji otrzymasz tak wiele tarcz w ustawieniach. W końcu jestem miłość z zapasową baterii produktu jest również w porządku. Dostaniesz magnetyczną ładowarkę, ręczny i smartwatch. Dzięki Banggood i haylou za tak piękny produkt 😍

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Produkt wysokiej jakości, bardzo dobrze wykończony i o niesamowitym pięknie. Jednak Bangood nie dotrzymał terminu dostawy od 15 do 27 dni roboczych, a jego realizacja dotyczy 54 dni roboczych. Jednak jestem zadowolony z tego samego. PS: Mieszkam w Brazylii Świetna jakość produktu, bardzo dobrze wykończone i niesamowite piękno. Jednak Bangood nie dotrzymał terminu dostawy od 15 do 27 dni roboczych, a jego realizacja zajęła 54 dni robocze. Jednak jestem zadowolony z produktu. Mieszkam w Brazylii.

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2020

    Cena/Jakość bardzo dobra. Jednak źródło używane do składania powiadomień ma wiele do życzenia, może być czymś piękniejszym. Poziom baterii co najmniej 14-17 dni dobrze się trzyma przy dużej ilości użytkowania. Czujnik BPM wydaje się być dobry i niezawodny. Można naprawić fakt, że ckal wyświetlany na głównym ekranie jest tylko tymi, które są rozliczane przez kroki lub bieg, np. podczas treningu rowerowego, zegar nie dodaje kalorii do wartości wyświetlanej na ekranie pluska.

    Komentarze (17)
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Bardzo dobry i tani, inteligentny zespół. Jest bardzo wygodny i nie wydaje się ciężki. Ma świetną baterię, która działa na około 2 tygodnie i nie wydaje się tani. Negatywne jest to, że z tego co mam nie było żadnej aktualizacji oprogramowania i utknął na V000854. Czasami mierzy mi sen, ale myślę, że to się dzieje, bo jest trochę luźne na moim ramieniu! Inną kwestią jest to, że pogoda potrzebuje, aby mieć Google trafność lokalizacji na. Poza tymi rzeczami uważam, że jest to świetny produkt za 30 euro do 50 euro. Kup go.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2020

    Smart Watch bardzo dobry. Boczna struktura jest metalowa, a dolna część tworzywa sztucznego. Wyświetlacz bardzo dobry, aby zobaczyć, nawet na słońcu, ponieważ można dostosować jego światło. Ma funkcję monitorowania pracy serca, krokomierza, monitorowania wydatków kalorycznych na aktywność fizyczną, zmiany i pauzowania muzyki, odbierania powiadomień z aplikacji zewnętrznych (ZAP i e-mail). Uważam, że był bardzo przystojny. Wkrótce przejrzę mój kanał YouTube, który chce tam szukać Technika Konsumentów!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2020

    Super polecam!! Punkty pozytywne: *Bateria trwa dłużej niż 25 dni * system operacyjny płynnych studni * aplikacja dobrze szczegółowa *Znana i polecana marka *dość i dyskretność * posiada funkcję zmiany pasma * Górna odporność na wodę. Kąpię się i zmywam naczynia bez zdejmowania. *BANGGOD jest bardzo dobry. Negatywne punkty. * Funkcja licznika kroku i odległość nie jest dokładna. *powinny zaakceptować więcej Face Watch.(mam nadzieję, że Haylou uaktualni to) *Powinnam kupić film, ponieważ nie znalazłem go w moim mieście (Opinia własna) Będę dbać, aby go nie pająkować Podsumowanie historii: najlepsza korzyść kosztowa jaką znalazłem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2020

    Jedynym niezadowoleniem było wysłanie produktu do Brazylii, zapytałem w dniu 25/06 i opublikowałem dopiero 09/08. Według Bangooda, z powodu problemów z lotami do kraju... Produkt był w dobrym stanie i działa dobrze, jest zgodnie z oczekiwaniami i określonym przez producenta oryginalnego.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2020

    Doskonały produkt, przybył stosunkowo szybko biorąc pod uwagę odległość, około 15 dni do Brazylii. Wielka korzyść kosztowa Doskonała jakość Dokładność czujnika bardzo dobra Nadal testuję, ale w ciągu 3 dni użytkowania bateria wystrzeliła tylko 10% z monitorowaniem serca i aktywnymi powiadomieniami cały czas.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2020

    Produkt jest doskonałej jakości, dobrze zbudowany i z dobrymi funkcjami. Tryb sportowy jest świetny, ale nie można go używać razem do wymiany muzyki. Aplikacja jest rzeczywiście prosta, ale mieści niezbędne funkcje. Jeśli chcesz swój pierwszy inteligentny zegarek, to będzie to więcej niż idealna opcja, jeśli kiedykolwiek miałeś bardziej mój top, może powinieneś rozważyć inny. 😉

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2020

    Piękny zegarek....paczka jest nietknięta! Ale prognoza pogody bardzo się myli... To wszystko, w przeciwnym razie działa idealnie i ryzykuję, że jest program na Mi Band 5... Nie jest uniwersalny, jest po angielsku, ale wszystko można zrozumieć. Piękny pokaz... super polecam... nawet przy złej prognozie pogody.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9,945
    • Ft3,106
    • Ft9,945
    • Ft8,080
    • Ft10,850
    • Ft12,432
    • Ft3,728
    • Ft11,189
    • Ft10,256
    • Ft11,842