Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1604)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1604)
    • 5 Star(1533)
    • 4 Star(65)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/04/2021

    Produkt jest świetny, to jest moja odseparowana jednostka, pierwsza jednostka, którą brat przede mną trzymał. Zbuduj wysokiej jakości, metalową tarczę i miękki krzemowy pasek w tym przedziale cenowym, że jest tak dobrze. Zamówiony w dniu 30.03.2021 r., otrzymany w dniu 17.04.2021 r. w Chennai. W Indiach dostawy przez Xpressbee (które mogą być śledzone) i nie zapłaciłem żadnego cła. Radzi zawsze wziąć ubezpieczenie wysyłki i ubezpieczenia tarif w momencie zakupu. Ponadto, gdy po raz pierwszy połączycie się z aplikacją Haylou, firmaware aktualizacja przyjdzie. Po aktualizacji otrzymasz tak wiele tarcz w ustawieniach. W końcu jestem miłość z zapasową baterii produktu jest również w porządku. Dostaniesz magnetyczną ładowarkę, ręczny i smartwatch. Dzięki Banggood i haylou za tak piękny produkt 😍

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Produkt wysokiej jakości, bardzo dobrze wykończony i o niesamowitym pięknie. Jednak Bangood nie dotrzymał terminu dostawy od 15 do 27 dni roboczych, a jego realizacja dotyczy 54 dni roboczych. Jednak jestem zadowolony z tego samego. PS: Mieszkam w Brazylii Świetna jakość produktu, bardzo dobrze wykończone i niesamowite piękno. Jednak Bangood nie dotrzymał terminu dostawy od 15 do 27 dni roboczych, a jego realizacja zajęła 54 dni robocze. Jednak jestem zadowolony z produktu. Mieszkam w Brazylii.

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Bardzo dobry i tani, inteligentny zespół. Jest bardzo wygodny i nie wydaje się ciężki. Ma świetną baterię, która działa na około 2 tygodnie i nie wydaje się tani. Negatywne jest to, że z tego co mam nie było żadnej aktualizacji oprogramowania i utknął na V000854. Czasami mierzy mi sen, ale myślę, że to się dzieje, bo jest trochę luźne na moim ramieniu! Inną kwestią jest to, że pogoda potrzebuje, aby mieć Google trafność lokalizacji na. Poza tymi rzeczami uważam, że jest to świetny produkt za 30 euro do 50 euro. Kup go.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2020

    Smart Watch bardzo dobry. Boczna struktura jest metalowa, a dolna część tworzywa sztucznego. Wyświetlacz bardzo dobry, aby zobaczyć, nawet na słońcu, ponieważ można dostosować jego światło. Ma funkcję monitorowania pracy serca, krokomierza, monitorowania wydatków kalorycznych na aktywność fizyczną, zmiany i pauzowania muzyki, odbierania powiadomień z aplikacji zewnętrznych (ZAP i e-mail). Uważam, że był bardzo przystojny. Wkrótce przejrzę mój kanał YouTube, który chce tam szukać Technika Konsumentów!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2020

    Super polecam!! Punkty pozytywne: *Bateria trwa dłużej niż 25 dni * system operacyjny płynnych studni * aplikacja dobrze szczegółowa *Znana i polecana marka *dość i dyskretność * posiada funkcję zmiany pasma * Górna odporność na wodę. Kąpię się i zmywam naczynia bez zdejmowania. *BANGGOD jest bardzo dobry. Negatywne punkty. * Funkcja licznika kroku i odległość nie jest dokładna. *powinny zaakceptować więcej Face Watch.(mam nadzieję, że Haylou uaktualni to) *Powinnam kupić film, ponieważ nie znalazłem go w moim mieście (Opinia własna) Będę dbać, aby go nie pająkować Podsumowanie historii: najlepsza korzyść kosztowa jaką znalazłem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Otrzymał zegarek w dwa dni. Mam już jeden od 4 miesięcy i kupiłam nowy dla mojego 19-letniego syna, Hailou Solar jest w świetnej paczce. Zegarek jest bardzo dobry. Może bransoletka może być lepszej jakości, ale nie jest zła. Jest bardzo elegancki, lekki ciężar i nadaje się do wielu sportów. Połączenie z telefonem było bardzo szybkie i gładkie. Bateria jest świetna. 15 dni gwarantowane z monitorem pracy serca zawsze włączonym. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2021

    Nawet jeśli jesteś wybrany, aby powiadomić sms, Messenger i Whatsapp nie daje powiadomienia na iphone Nawet wybrane, aby powiadomić SMS-y, wiadomości i cosapp nie daje powiadomienia na iphone

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2020

    Doskonały produkt, przewyższył moje oczekiwania, ekran jest o wiele piękniejszy niż zdjęcia internetowe, produkt wykazuje wagę i budowę produktu premium, doskonały!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Soļus skaita labi. Cena pieņemama. Ceru, ka mana vēlme vismaz nedēļu iztikt bez pulksteņa lādēšanas tiks piepildīta. BT5 strādā labi. Klasiskā cīparnīca man patīk.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Przyszedł dobrze zapakowany i przybył bardzo szybko. Zegarek jest bardzo ładny i łatwy w przenoszeniu. Ekran jest doskonały i nawet z jasnością co najmniej widać bardzo dobrze. NX...BR 17 dni roboczych trwa 11 dni roboczych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 397
    • Ft15 413
    • Ft10 172
    • Ft12 330
    • Ft8 630
    • Ft8 322
    • Ft3 697
    • Ft15 413
    • Ft9 247
    • Ft13 255