Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1628)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1628)
    • 5 Star(1556)
    • 4 Star(66)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/04/2021

    Produkt jest świetny, to jest moja odseparowana jednostka, pierwsza jednostka, którą brat przede mną trzymał. Zbuduj wysokiej jakości, metalową tarczę i miękki krzemowy pasek w tym przedziale cenowym, że jest tak dobrze. Zamówiony w dniu 30.03.2021 r., otrzymany w dniu 17.04.2021 r. w Chennai. W Indiach dostawy przez Xpressbee (które mogą być śledzone) i nie zapłaciłem żadnego cła. Radzi zawsze wziąć ubezpieczenie wysyłki i ubezpieczenia tarif w momencie zakupu. Ponadto, gdy po raz pierwszy połączycie się z aplikacją Haylou, firmaware aktualizacja przyjdzie. Po aktualizacji otrzymasz tak wiele tarcz w ustawieniach. W końcu jestem miłość z zapasową baterii produktu jest również w porządku. Dostaniesz magnetyczną ładowarkę, ręczny i smartwatch. Dzięki Banggood i haylou za tak piękny produkt 😍

    Komentarze (11)
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Produkt wysokiej jakości, bardzo dobrze wykończony i o niesamowitym pięknie. Jednak Bangood nie dotrzymał terminu dostawy od 15 do 27 dni roboczych, a jego realizacja dotyczy 54 dni roboczych. Jednak jestem zadowolony z tego samego. PS: Mieszkam w Brazylii Świetna jakość produktu, bardzo dobrze wykończone i niesamowite piękno. Jednak Bangood nie dotrzymał terminu dostawy od 15 do 27 dni roboczych, a jego realizacja zajęła 54 dni robocze. Jednak jestem zadowolony z produktu. Mieszkam w Brazylii.

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Bardzo dobry i tani, inteligentny zespół. Jest bardzo wygodny i nie wydaje się ciężki. Ma świetną baterię, która działa na około 2 tygodnie i nie wydaje się tani. Negatywne jest to, że z tego co mam nie było żadnej aktualizacji oprogramowania i utknął na V000854. Czasami mierzy mi sen, ale myślę, że to się dzieje, bo jest trochę luźne na moim ramieniu! Inną kwestią jest to, że pogoda potrzebuje, aby mieć Google trafność lokalizacji na. Poza tymi rzeczami uważam, że jest to świetny produkt za 30 euro do 50 euro. Kup go.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Otrzymał zegarek w dwa dni. Mam już jeden od 4 miesięcy i kupiłam nowy dla mojego 19-letniego syna, Hailou Solar jest w świetnej paczce. Zegarek jest bardzo dobry. Może bransoletka może być lepszej jakości, ale nie jest zła. Jest bardzo elegancki, lekki ciężar i nadaje się do wielu sportów. Połączenie z telefonem było bardzo szybkie i gładkie. Bateria jest świetna. 15 dni gwarantowane z monitorem pracy serca zawsze włączonym. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2021

    Nawet jeśli jesteś wybrany, aby powiadomić sms, Messenger i Whatsapp nie daje powiadomienia na iphone Nawet wybrane, aby powiadomić SMS-y, wiadomości i cosapp nie daje powiadomienia na iphone

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Soļus skaita labi. Cena pieņemama. Ceru, ka mana vēlme vismaz nedēļu iztikt bez pulksteņa lādēšanas tiks piepildīta. BT5 strādā labi. Klasiskā cīparnīca man patīk.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Przyszedł dobrze zapakowany i przybył bardzo szybko. Zegarek jest bardzo ładny i łatwy w przenoszeniu. Ekran jest doskonały i nawet z jasnością co najmniej widać bardzo dobrze. NX...BR 17 dni roboczych trwa 11 dni roboczych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Wnętrze São Paulo (w pobliżu Ribeirao Black) kupione 16/10, wysłane 26/10, i przybyło do mojej rezydencji 09/11, zamknięte, bez ugniatania w pudełku, nadal nie zdałam testu, ale wydaje się być top

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Produkt dotarł pomyślnie, a dokładne mówi, że zegarek jest doskonały, ma świetne wykończenie lubiane dość dotarł przed terminem i w świetnym stanie, miał dobre doświadczenie przy moim pierwszym międzynarodowym zakupie. Gratulacje dla Banggood 👏🏼👏🏼👏🏼

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Bardzo ładny i wysokiej jakości zegarek jest pełnowartościowym produktem. Jeszcze nie próbowałem zarzutów, ale są ludzie, którzy mówią, że minęło 15 dni. Interfejsy są trochę niskie, ale myślę, że z czasem się rozrośnie. Język telefonu nie jest turecki, to jest poza tym bardzo miłe Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 739
    • Ft8 279
    • Ft16 708
    • Ft11 433
    • Ft8 279
    • Ft15 431
    • Ft7 642
    • Ft16 285
    • Ft11 344
    • Ft8 279
    • Ft13 609
    • Ft8 496
    • Ft7 642
    • Ft6 820
    • Ft20 776
    • Ft10 643
    • Ft12 739
    • Ft17 518