Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(20)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(20)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/09/2021

    Bardzo bardzo zadowolony z tej pozycji. Wszystko działa perfekcyjnie. Przetestowałem: USB, karta SD (musi być na starej partycji FAT32) Radio, połączenie Bluetooth, zdalne sterowanie - wszystko działa doskonale. Jest to bardzo mocna (głośna) objętość nie przekroczyłem połowy skali!!! Bardzo szybka dostawa od CZ. Gorąco polecam ten zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Najlepsze dobre

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Dobre urządzenie, 400w w każdą stronę, podłączyłem 80w głośniki i nie rozwaliło ich też. Wystarczy dodać umiarkowaną objętość. Podłączyłem go do telewizora kablem RCA 3.5.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2020

    Produkt polecam i bez wątpienia będę używać codziennie. Łatwy w użyciu i dobry wygląd, który może ułatwić tym, którzy szukają czystszego wzmacniacza!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Pyszne gałązki brzoskwiń

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Kompaktowy wzmacniacz wielkości. Oczywiście, nie ma w tym nic nadzwyczajnego. Bluetooth i wejścia liniowe działają dobrze. Nie próbowałem reszty. Włączenie i wyłączenie (za pomocą przełącznika) można usłyszeć stosunkowo niski pop.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Produkt rozdrażniony! Może 'zasilanie out' jest dwu 'zbyt wysokie obiecane', ale działa znakomicie, dobry dźwięk, i wiele ładnych oznaczonych w tej samej cenie! Dobry produkt, nic negatywnego!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    /Ustawienie było łatwe. Połączenie Bluetooth bez problemu. FM-Radio również działa ok. Wzmacniacz robi to, co powinien.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Świetna usługa dostarczana szybciej niż stwierdzono, towary w idealnym stanie i działa tak, jak stwierdzono

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Przedmiot otrzymany w krótkim czasie bardzo ładny i potężny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$101.19
    • US$49.99
    • US$31.96
    • US$96.59
    • US$29.99
    • US$37.79
    • US$46.19
    • US$70.71
    • US$63.51
    • US$49.65
    • US$35.79
    • US$57.09
    • US$48.50
    • US$44.99
    • US$17.31
    • US$174.79
    • US$98.97
    • US$38.99