Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(36)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(36)
    • 5 Star(25)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/02/2022

    Děkuji za nákup všem tento obchod DOPORUČUJI.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Doskonała jakość, szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Urządzenie działa prawidłowo, ale dźwięk pozostawia do życzenia po zwiększeniu głośności, nigdy nie zapewnia 300W dźwięku. Mam parę kolumn doskonałej jakości, a kiedy mija połowę objętości łatwo się zniekształca. Trochę zawiedziony tym, co to urządzenie obiecało.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2022

    Mam to ustawione w samochodzie z 4 głośnikami satelitarnymi yamaha. Uwielbiam kompaktowy rozmiar i użyteczność urządzenia. Dwie funkcje, które chciałbym mieć, ale nie jest to wejście aux jack i wejście 3. głośnika (dla subwoofera) jak głośniki satelitarne, nie do końca go wyciąłem basem, ale to jest po prostu mój szczególny sposób ustawienia. - Połączyłem 2 głośniki z kanałem L i R, w razie gdyby ktoś się zastanawiał, jak podłączyłem 4 głośniki do 2 wejść głośników. Inną rzeczą - mogę się mylić - jest to, że ustawienia radiowe są dziwne, że nie odpowiadają stacji w moim obszarze - i nie wiem, czy pozwoli to na programowanie i zapisywanie niestandardowych częstotliwości radiowych, które również pozostaną W pamięci nawet wtedy, gdy nie ma zasilania w jednostce. - Pewnie wymagasz zbyt wiele.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2022

    Oto moje gratulacje z sinsero Mój zakup dotarł przed planowanym terminem I tak zamówiłem valew Zasługujesz na 5 gwiazdek blz?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2022

    Prosta, wytrzymała, dobra reprodukcja. Jest zasilany tylko przy 110Vac, ale to nie problem, z prostym zasilaczem 12V, działa świetnie. Z kartą SD, z 3,4 giga muzyki MP3, gra przez cały dzień. Wspaniała wartość, cena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Bardzo szybka dostawa, ale nie widzę, że ten przedmiot 110v, umieścić go w 220v rossete, i mieć duży boom, mrówki nie działa :/ ale to moja wina, nie sprzedawcy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Przybyli bardzo szybko i w świetnym stanie. Wszystko pasuje do rysopisu. Ma dobrą jakość dźwięku i dobrą moc. Zaufanie sprzedawcy! UWAGA STEO!!! To samo działa na wylot 110v, a nie 220v

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Kocham produkt, ale ma wadę w jednym z kanałów, jak musiałbym połączyć Bośnię w jednym kanarku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Sprzęt dostarcza to, co obiecuje, szkoda, że nie zauważyłem, że jest tylko dla 110v. Ale on pracuje z transformatorem mocy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$29.99
    • US$59.99
    • US$7.99
    • US$15.74
    • US$16.79
    • US$74.99
    • US$26.39
    • US$69.99
    • US$125.34
    • US$45.99
    • US$29.99
    • US$31.99
    • US$54.99
    • US$24.24
    • US$49.99
    • US$254.99
    • US$29.99
    • US$34.99