Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/12/2021

    Wygląda na to, że mój hełm jest grubszy niż ten na pokazie. Ale po podróży do sklepu z narzędziami na dłuższe śruby, byłem w stanie wszystko ładnie zmieścić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Dobry produkt, który otrzymałem, teraz wystarczy, że zainstaluję je na obu moich kaskach. Park był ładny i nie zostały zmiażdżone lub w większości. Pod Długimi Drogami do Małej Danii chciałbym wiedzieć, że otrzymałem przedmiot przed datą, w której napisali, uważa, że to dobre miejsce na zakupy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Domofon to niesamowite głośniej niż oczekiwałem ładne pozycje dzięki sprzedawcy mam nadzieję, że ten element gorąco polecam naszym znajomym i łatwy w użyciu dla początkujących

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2022

    Nie ma jeszcze testów...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2022

    Dźwięk jest bardzo dobry Niezły produkt. Jestem szczęśliwy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2022

    Pakiet otrzymany natychmiast zgodnie z opisem bangooda

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    Bardzo dobry produkt i bardzo łatwy do odbierania połączeń, bardzo dobra praca.........

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2022

    The headphones install without too much trouble and once they are in they work like a dream, I heighly recommend this product. the only thing ill say is it doesn't go quite as loud as I'd like it to but that's probably for the best.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Witam! Czy ktoś może mi powiedzieć, czy jest możliwe podłączenie BT12 do innego? dzięki

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2022

    Loud and clear. Hope it will fit my helmet. It is ok for the price. Not much cheaper compare to Greece

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$56.99
    • US$46.99
    • US$71.29
    • US$69.29
    • US$80.49
    • US$52.99
    • US$62.09
    • US$12.99
    • US$56.58
    • US$15.99
    • US$18.47
    • US$52.89
    • US$12.99
    • US$51.15
    • US$28.86
    • US$19.99
    • US$25.40
    • US$37.99