Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(210)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(210)
    • 5 Star(191)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/09/2021

    Kiedyś kupowałem, składałem i używałem zestawu z walizką. Tym razem musiałem zmierzyć część SMD, więc ją kupiłem. Przyciski pomiarowe po lewej i prawej stronie są przydatne do pomiaru, przytrzymując część SMD. Istnieje również obwód wyładowczy kondensatora, który nie był dostępny w poprzednim zestawie, co sprawia, że jest wygodny do pomiaru kondensatorów elektrolitycznych. Jestem zadowolony z mojego zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2022

    This is the best device I've bought in a while. Really surprised. I have a bin full of unknown components, and have gone through it quickly figuring out what everything is. It's really good at figuring out what they are. If they've been desoldered, they might have flux on them and can give false readings, but just moving and pressing down and trying again and getting a different result you get a feel for which is right and wrong. After a while it can get flux on the contacts. Just wipe off with alcohol after 100+ times.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Działa... w pewnym sensie... Odsprzedane kondensatory dają odczyty, które mogą być wyłączone o 40%. Rezystory i diody wydają się być dokładne. Próba testowania obwodu to trochę bzdura. Indukcyjność jest również trochę niepewna, a rozdzielczość wynosi 10uH, a minimalna wartość to 10uH. Spodziewałem się nieco większej niezawodności. Chciałbym mieć więcej kontroli nad tym, co próbuje mierzyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2022

    Otrzymany produkt odpowiada prezentacji i został bardzo dobrze zapakowany, aby wytrzymać transport. Polecam sprzedawcy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2022

    Posiadając inny podobny produkt dostałem również za możliwość sprawdzenia komponentów smd. Wolałbym system z ładowaną baterią litową przez podłączenie USB oraz baterię 9V.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    A small tool but it has powerful kungfu to fight again electric devices. Thanks Bangood. Recommend for buying. But selling without probes.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Boi się nieodładowanych kondensatorów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Very good product. I recommend it. Thank you very much.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2022

    Еще не включал

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2022

    Produkt przychodzi z powodzeniem, ale nie ma go w pudełku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$72.99
    • US$129.99
    • US$259.99
    • US$89.99
    • US$189.99
    • US$215.99
    • US$14.99
    • US$245.99
    • US$62.99
    • US$27.99
    • US$189.99
    • US$175.99
    • US$247.99
    • US$149.99
    • US$66.99
    • US$209.99
    • US$125.99
    • US$81.99