Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(94)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(94)
    • 5 Star(89)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/07/2020

    Przybywa i działa dobrze, ale zakres pomiarowy wydaje się tylko 0-25%. Testowałem na różnych lasach (o różnej wilgotności) i w najniższym zakresie działa dobrze, ale w wysokiej wilgotności (świeżej) drewna dostępna najwyższa wartość wynosi między 24-25% (w tych materiałach prawdziwa zawartość wody powinna wynosić ponad 80-90%)...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2020

    Dobra i szybka dostawa. Jakość bardzo dobra i wytrzymała. Dobry podręcznik Jeszcze nie przetestowane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2019

    Great device. I use it to check my firewood. It works instantly - as soon as you touch the wood. Don't know about the accuracy, because I don't have nothing to compare it with.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2019

    O produto foi entregue em 20 dias corridos: da China para Brasil (Natal-RN). Estou aprendendo a usá-lo mas posso dizer que atende as expectativas. Vale o preço cobrado. Detalhe: NÃO VEM COM A PILHA!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2018

    This alarm system looks very good. It has also 4 wired zones. The only deficiency is that the package doesnt have PIR's support bases.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2016

    W zasadzie, to jego zakup, już się zwrócił, uchronił mnie, przed zakupem u nieuczciwego sprzedawcy drewna. Umożliwia posortowanie i dobór polan, do palenia. Kominek nie kopci, i szyba się tak szybko nie brudzi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2020

    Urządzenie działa. Nie jest możliwe sprawdzenie dokładności pomiarów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2020

    Towar był zgodnie z oczekiwaniami, nadal nie przetestowaliśmy wilgotności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2019

    Funguje dobře. Cenově dostupná baterie 9V.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2018

    Smart, easy to operation.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 103
    • Ft32 279
    • Ft10 758
    • Ft29 253
    • Ft8 068
    • Ft7 731
    • Ft3 360
    • Ft17 147
    • Ft21 182
    • Ft46 067
    • Ft3 023
    • Ft8 404
    • Ft4 369
    • Ft4 032
    • Ft2 443
    • Ft7 395
    • Ft14 793
    • Ft7 945