Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(23)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/07/2021

    Produkt ma dobrą jakość.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2020

    Bardzo odpowiedni produkt dla początkujących i dobrej jakości. Polecam go Bardzo odpowiedni produkt dla początkujących i dobrej jakości. Polecam go

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2022

    Με κουπόνι στα 20€ με μεταφορικά ειναι μια χαρα οταν εδώ ζητανε 40-50€ για χειρότερη ποιότητα!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Oferuje jakąś ochronę, paski są trochę krótkie, ale pasują. Kolana oferują złącze z nitami, ochraniacze na łokcie są w jednym kawałku, ale są elastyczne. Nie jest jednak zalecany do prawdziwego motocykla, tylko do jazdy na rowerze lub skuterze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • agrados
    PE
    19/05/2022

    Dotarły przed ustalonym czasem jest dobrym produktem, są 4 sztuki ochraniacze na łokcie i na kolana dzięki Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2022

    Bardzo dobra jakość, bardzo dobra jakość. Szczególnie do jazdy na rowerze lub skuterze. Nie polecam tego na rower!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2022

    excellent

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2022

    Wyśmienity

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2022

    good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2022

    Μια χαρα

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.54
    • US$71.60
    • US$41.29
    • US$22.99
    • US$5.24
    • US$18.47
    • US$37.15
    • US$58.89
    • US$23.09
    • US$53.12
    • US$19.62
    • US$33.59
    • US$29.99
    • US$127.04
    • US$95.85
    • US$26.44
    • US$49.42
    • US$64.67