Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(309)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(309)
    • 5 Star(276)
    • 4 Star(27)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/01/2021

    Świetny skuter, najlepszy jaki miałem, moc jest szalona, więc muszę jechać bezpiecznie. Zamówiony 28 grudnia przybył 18 grudnia na Litwę (bez podatku). Pełny pakiet z siedzeniem, 2 ładowarki 10amp (szybko ładuje), trzeba dokręcić i sprawdzić wszystkie śruby jest specjalnie nie zapomnieć śruby do kierownicy w schludh mechanizm składania i kierownica jest solidna. Wstrząsy są najlepsze w porównaniu z Dualtronem i kilkoma innymi. Nie ma świateł z tyłu, więc musisz kupić własne. Generalnie bardzo zadowolony. Dołącz do grupy FB, aby podzielić się wiedzą o Boyueda, dodać filmy, naprawić wskazówki, tuning, diy i wiele innych. Grupa FB: Właściciele skuterów Boyueda DYI Fix Tuning także Boyueda LT (Litwa)

    Komentarze (20)
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Hulajnoga to bomba! Naprawdę idzie za szybko, a teraz jest z baterią dobrze zabezpieczoną i sprawną! Prawdziwym problemem tego skutera są ładowarki (pole losowo) i wtyczki do ładowania (zła jakość). TIP przed ładowaniem go po raz pierwszy wykonać wszystkie testy elektryczne lub spalić wtyczki lub gorzej skuter!! I zamień wtyczki na lepsze. Do reszty mam uchwyt na stopy, bo oryginał jest za dobry. Za cenę nie jest zła. Przybyłem do Włoch w ciągu dwóch miesięcy w terminie.

    Komentarze (36)
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Dobrze: 1. To prawdziwa bestia. Pochodzę z innego skutera 2000w, który jedzie 70km/h, a to jest niesamowite, jaką ma siłę, a w Dual wyciąga cię z mocy, którą uwalnia... 2. Cechy są bardzo dobre i solidne. 3. Imponujące 11' koła nie są przebite... Że jeśli są dla ziemi na asfalcie trzeba być ostrożnym (gładka dla miasta byłaby odpowiednia). Źle: 1. Tylny hamulec mnie nie spowalnia 2. Dowództwo to bałagan, USABILITY to zła rzecz. 3. Nie ma światła tylnego. (przynajmniej nie jest wyjaśnione albo nie widzę) 4. Światła LED po bokach nie mogą być ustawione na jeden kolor... To znaczy, że idziesz jak świąteczne lampki na ulicy zmieniając się na 1 sekundę. 5. Włączenie hiszpańskiego do podręczników pomogłoby tym 577 miliardom ludzi, którzy mówią o tym na całym świecie. 6. Śledzenie pakietów w APP nie pojawia się w wersji PC. 7. Metodologia PPP, gdy chodzi o ustalenie odszkodowania za opóźnienie itp., powoduje błąd w PPP w zakresie monitorowania i wydaje się być już kompensowana i znika wszelkiego rodzaju monitoring i jak już dostarczono, będziemy tworzyć wiele zamieszania itd.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2021

    Dobrze przyjąłem 3 miesiące oczekiwania na covid ale super skuter w trybie 3 z Turbo lub Sa Spide naprawdę wyposażony ty kasku gan motocyklu zapewniam cię, że nie podoba mi się system blokowania kolumny kierownicy może być normalny i normalnie trzeba było być zarejestrowanym Ubezpieczenie zna prawo i to jest 42kg. Mieszkam przy 4. dobrym. Inaczej wspaniała maszyna nie oddana w ręce wszystkich

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Zamówione 1 marca 2021, po 14 dniach stworzyli etykietę dla UPS w Niemczech, 22 kwietnia tranzyt w Polsce do Niemiec, przybył do Niemiec 23 kwietnia i we Włoszech 26 kwietnia, dzień po 27 kwietnia przybyłem. Łącznie 57 dni. Gdy masz numer namierzania z Banggood skopiować go i wkleić na stronie internetowej UPS, polecam również zrobić ubezpieczenie wysyłki, że za ile to kosztuje, mój przybył w idealnym stanie, Dobrze spakowany i martwiłem się o karton już otwarty, ale po przejściu odprawy celnej musiał sprawdzić, jednak dobrze chroniony przed ekspandowanym polietylenem, a nie prostym polistyrenem. Gdy go włączyłem, to spowodowałem błąd E 06 i bateria mi naznaczyła. Próbowałem go naładować jedną ładowarką, ponieważ teraz jest z ładowarką do baterii 25 ah i działa według mnie na początku jako balans dla komórek w sensie, że nie uruchamia się od razu na maksimum ale część, zatrzymuje się, część, zatrzymuje, zatrzymuje się, Część itd. itp... Potem, gdy osiągnął około 50 woltów, zaczyna się ładować, zatrzymałem go na 64,7 woltów, sprawdzając go co jakiś czas. Procedura ładowania jest taka: tester na co najmniej 200 woltach sprawdzić końcówki gniazd ładowania i zidentyfikować + i - na skuterze, Sprawdzać bez podłączenia niczego również wtyczkę nie wlotu, ale tą, która idzie do skutera, który jest wyjściowy, 3-pole, następnie włożyć małą wtyczkę do skutera najpierw, a następnie do ostatecznego wylotu prądu prądu AC 220-240 woltów, To właściwy sposób na oskarżenie. Nie próbowałem jeszcze na drodze, zawsze pada, ale sprawdziłem wszystkie śruby i śruby, zwłaszcza te z 22 mm koła z dynamometrem, natychmiast zdjął siodło i jego podporę, której nie użyję. Dostosowałem przednie światła i parametry wyświetlacza, utrzymując go podniesionego z ziemi, zrobiłem obrót kołami i wydaje mi się, że wszystko w porządku. Bardzo ciężki 45Kg

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Scooter Boyuda 5600w jest super maszyna!!!!Brutalnie moc!!!Ram skutera jest bardzo naddimenzovaný!!!!!!!Průměr pochłaniacze wstrząsów rurowych wynosi 42mm!!!Każdy, kto ma motocykl, wie co to znaczy!Na 1. Jedzie 40 km na 2. Jedzie 60 km na 3. Dochodzi do 85 km! Nawet z jednym silnikiem, będziesz jeździł prawie wszystkim! 5 poziomów przyspieszenia!Doskonałe hamulce!Zawieszony pręt siodłowy! 2 piloty z alarmami, 2 ładowarki jedna 5A!W tylnych światłach dwa małe sterowniki, a pozostałe dwa to serwery, masa netto maszyny wynosi około 40-45kg, Zamówiłam skuter 25.2.2021 i przyjechałam do Czech 27.4.2021 box prawie nietknięty, Scooter w kolejności!!!D O P O R U C U J I kupić!!!! Każdy, kto to widział, gapił się!!! Brawo ČíNA!!!!!!!!!Jste świetnie!!!! Dziękuję bardzo Banggood!!!!!!!!Moc Bardzo!!!!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Bez słów, bestia jest przesadzona. Niezwykle potężny. Jedynym mankamentem jest lekko wgniecione światło tylne z powodu transportu ładowarka z dwóch dostarczonych nie działa. Wolne tylne koło (podniesione z podłoża) na trzecim biegu oznacza 97km/h Pierwszy bieg już wystarczy. Więc są jeszcze dwie...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Przybyło dokładnie po 80 dniach, bardzo długie czekanie, myślę, że przyczyną świąt i covid19. Hulajnoga i lepsza niż się spodziewałem. Naprawdę szybko, za szybko, daje przesadzone pchnięcie, bardzo dobrze zrobiłem 93kmh, za dużo jak na strukturę

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Bardzo zadowolony z mojego nowego skutera. Zajęło około 43 dni, ale było warto. To przyszło w Lepszej jakości niż oczekiwałem. W środku było schludne Przedni widelec miał gumkę ochronną. Nie wiem dlaczego, ale ładowarka powiedziała, że każdy ma 5 ampułek. Spójrz na zdjęcia.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2020

    Doskonały artykuł zamówiony 15 września przybył 22 października bez zadrapania zapakowane idealnie! Chciałbym podziękować wszystkim, zwłaszcza Jessie Tara i Morgan, którzy byli wspaniali...

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft283 772
    • Ft365 752
    • Ft403 273
    • Ft340 527
    • Ft217 558
    • Ft198 640
    • Ft132 425
    • Ft819 792
    • Ft236 476
    • Ft384 670
    • Ft457 190
    • Ft4 411
    • Ft3 150
    • Ft17 966
    • Ft22 068
    • Ft3 150
    • Ft21 848
    • Ft725 201