Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(399)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(399)
    • 5 Star(355)
    • 4 Star(34)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(8)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/05/2022

    da tutte le recensioni che o visto, volevo già cancellare l'ordine. però sinceramente mi sbagliavo il pacco eh arrivato il giorno che mi hanno detto, il monopattino era perfetto tranne il disco posteriore che era un po' storto, per il resto va bene carica batteria tutte 2 vanno per adesso e niente ragga, spero che per voi sia la stessa cosa. ahhhhh comunque prima di acquistare pensateci bene perche va troppo forte, fa paura io lo tengo per bellezza e qualche girettino qua vicino, grazie al venditore...

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2022

    Pierwsze wrażenie, co mnie naprawdę zaskoczyło, to to, że pudło, do którego przyszedł skuter, było naprawdę ciężkie. Po rozpakowaniu zrobiła na mnie naprawdę dobre wrażenie, jak dobrze ją zmontowano. Oprócz jednej rysy, na zdjęciu nie ma żadnej wady. Światła się palą, migacze przeszkadzają taśmy lodowe, które migają, gdy światła są włączone. Pudełko, w którym leżał skuter, było nienaruszone, a skuter był idealnie zapakowany. Muszę powtórzyć, ale ona naprawdę zrobiła dobre wrażenie na jakości i solidności. Zalecam regularne ładowanie tylko jedną ładowarkę. Polecam również przy zakupie tej maszyny nowe uchwyty, które będą szersze i głównie nie składane i deklarowane. Lepsza stabilność przy większej prędkości. Od zamówienia dokładnie 7 dni i jest w domu

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Witam po serii trudności, na pewno nie ze względu na BANGGOOD, byłem w stanie otrzymać mój bardzo specjalny skuter Boyueda Beast 5600 W - 28,60 Ah, co powiedzieć po prostu wyjątkowy, ośmielę się powiedzieć „Ferrari" skuterów. Dotarł idealnie zapakowany w grube i wytrzymałe pudełko kartonowe, dobrze chronione w każdej części, wszystkie elementy, aby złożyć dobrze oddzielone i zapakowane z gąbką ochronną pojedynczo. Jedyną rzeczą, którą mogę powiedzieć negatywne jest obecność instrukcji niestety trochę słaba w wyjaśnieniu operacji i napisane tylko w języku chińskim i angielskim, mogą łatwo przetłumaczyć go na inne języki, jest to marketing, który nic nie kosztuje. Przyleciał w komplecie i rozładował się z bateriami. (w rzeczywistości nie przyjął nawet wejścia rozrusznika pilota do pierwszego zapłonu, prawdopodobnie ze względu na zbyt długi tranzyt transportu) Do ładowania, więc polecam być ostrożnym w procesie ładowania, który jest (mówienia przez sprzężenie zwrotne) delikatny. Oświadczam, że jestem motocyklistą od zawsze i rozumiem silniki, nie miałem jeszcze okazji przetestować go na drodze, ale myślę, że to będzie naprawdę miła niespodzianka, ale będę o tym informować na następnej stronie. Jednak dla wszystkich Włosi, zaufanie BANGGOOD jest niezawodną witryną, która nie ma nic do zazdrości konkurentowi Amazon, nadal trochę kłopotliwe w zarządzaniu kontaktami, ale na pewno poważny zespół, który pomaga klientom, w szczególności, Pomogli mi znaleźć paczkę i udało nam się przeprowadzić operację. Luciano P. (ang.). - Neapol - Włochy.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Skuter przyjechał dokładnie w siedem dni od PL do SK, pakiet był nieuszkodzony, a także skuter pięknie zapakowany i zamocowany przed uderzeniami, Plus dwie ładowarki i adaptery 5A, które są bezużyteczne (brak otworu pin).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    Chociaż po 3 miesiącach, nadal 100km i zadowolenie bez problemów po prostu iść dalej i może być szczęśliwy, aby jeździć zarówno na drodze, jak i w terenie... dzięki 🤗

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2022

    Szybki proces wysyłki, Wysyłka płatności w 2/3 dni roboczych do Niemiec. To jest e hulajnoga jest bestitt naprawdę musisz dbać jesteś saefry do pierwszej próby.. 70 kg 90 km/h 3 godziny Bateria pełna z ładowarką 2 stk 5 A Autonomia Nie Testowany.... Bardzo ladna rzecz I są naprawdę duże, ;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2022

    Produkt jest bardzo dobrze zapakowany. Dostawa bardzo szybko - w ciągu 4 dni od zamówienia. Skuter jest totalnie odjechany... Nie ma się czym martwić o pieniądze. On ma dużo władzy do przekazania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2022

    Wiele od niej czekałem, ale ten występ mnie powalił. To rakieta na kółkach. Zamówiłam z magazynu CZ i przyszła w ciągu tygodnia. Ładowarka została wyrzucona z pudełka i zepsuta. Ale BOYUEDA jest najlepszy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2022

    Wydostać się z pudełka. Bez gwarancji, bez zwrotów, bez wsparcia i obsługi klienta, tylko słowa. Ostrożnie, nie kupuj tego! Wstrzymałem płatność i postawiłem skuter przed drzwiami jako śmieci.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2022

    shipping went really fast just a few days but the package came with some damage, but the Scooter looked okej, the stem is very loose, is there someway i can tightend it up? the Scooter it self its a beast, lots of power and really fast

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$1,989.99
    • US$34.99
    • US$39.99
    • US$249.99
    • US$5.76
    • US$239.99
    • US$199.99
    • US$27.99
    • US$1,479.99
    • US$70.99
    • US$55.99
    • US$15.99
    • US$9.99
    • US$9.99
    • US$1,079.99
    • US$1,629.99
    • US$189.99
    • US$429.00