Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(416)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(416)
    • 5 Star(378)
    • 4 Star(28)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • tsopirs
    GR
    17/10/2020

    Jak na razie dobrze, jest całkiem wygodnie... Zbyt mocne światła są mocne, hamulce są zbyt mocne. Jadę nim z moim siedzeniem. Chciałbym, żeby było trochę delikatniej, ale myślę, że jak tylko naciśniemy wstrząsy, to będzie tyle, ile będę chciał. Jechałem 22 km z prędkością 65/70 km/h, a bateria była ponadprzeciętna. Głównie z silnikiem w ruchu. Wciąż mam 150 km, więc czekam na autonomię i wszystko inne, tak jak rower elektryczny, który miałem wcześniej

    Komentarze (23)
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Hulajnoga to bomba! Naprawdę idzie za szybko, a teraz jest z baterią dobrze zabezpieczoną i sprawną! Prawdziwym problemem tego skutera są ładowarki (pole losowo) i wtyczki do ładowania (zła jakość). TIP przed ładowaniem go po raz pierwszy wykonać wszystkie testy elektryczne lub spalić wtyczki lub gorzej skuter!! I zamień wtyczki na lepsze. Do reszty mam uchwyt na stopy, bo oryginał jest za dobry. Za cenę nie jest zła. Przybyłem do Włoch w ciągu dwóch miesięcy w terminie.

    Komentarze (36)
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2020

    Świetny skuter w tej cenie!! Jest super szybki więc kup kask!!! Jakość jest świetna, ale były pewne problemy z kontrolą jakości (a może zdarzały się podczas wysyłki nigdy się nie dowiemy...) Musiałem otworzyć pokład, aby upewnić się, że każde złącze jest prawidłowo podłączone, pokazał kod błędu E00 na lcd, aż do podłączenia wszystkiego. Również przycisk eko/turbo jest odwrócony, ale działa dobrze. Oprócz tego jest super solidny i trzyma do mojej wagi (140kg) z podwójnym silnikiem, trybem eko i biegiem 1 skoczył do 45km/h. Z turbo / podwójnym silnikiem / biegowym 3 jechał do 67km/h, tak straszny 😂.

    Komentarze (15)
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Świetny skuter, najlepszy jaki miałem, moc jest szalona, więc muszę jechać bezpiecznie. Zamówiony 28 grudnia przybył 18 grudnia na Litwę (bez podatku). Pełny pakiet z siedzeniem, 2 ładowarki 10amp (szybko ładuje), trzeba dokręcić i sprawdzić wszystkie śruby jest specjalnie nie zapomnieć śruby do kierownicy w schludh mechanizm składania i kierownica jest solidna. Wstrząsy są najlepsze w porównaniu z Dualtronem i kilkoma innymi. Nie ma świateł z tyłu, więc musisz kupić własne. Generalnie bardzo zadowolony. Dołącz do grupy FB, aby podzielić się wiedzą o Boyueda, dodać filmy, naprawić wskazówki, tuning, diy i wiele innych. Grupa FB: Właściciele skuterów Boyueda DYI Fix Tuning także Boyueda LT (Litwa)

    Komentarze (20)
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2020

    Dobry skuter

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2020

    Kupiłam to dla syna i on to uwielbia. Zajęło dokładnie 35 dni, zanim został wysłany z Chin do Wielkiej Brytanii. Zasilanie jest silne, a przednie koło obraca się na 2 i 3 biegu. Jest napisane, że jest to bateria 60V 26ah, ale przy kontroli bateria jest rzeczywiście oznakowana 60V 28 ach, więc mały bonus tam. To osiągnie 50 MPH i przyspieszy bardzo szybko. 50 MPH na skuterze jest przerażająco szybki, kiedy masz wiatr na twarzy, a twoje oczy wylewają łzy, to jest bardziej jak 100 km/h. Należy uważać przy dokręcaniu pasków uchwytu, gdy go dostaniesz, bo jeśli dociśniesz śruby klawisza Allena, może to złamać zacisk Aluminium. Po prostu sprawdź wszystkie nakrętki i śruby przed pierwszą jazdą. Jest to wszystko dobry skuter i jest wykonany z przyzwoitych materiałów. Baw się dobrze i bądź bezpieczny.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Hulajnoga została zamówiona 22 września i otrzymałam ją 6 listopada, z wyjątkiem tego, że nie działa, błąd e10 jest wyświetlany i dlatego niemożliwe do użycia 😡

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Scooter Boyuda 5600w jest super maszyna!!!!Brutalnie moc!!!Ram skutera jest bardzo naddimenzovaný!!!!!!!Průměr pochłaniacze wstrząsów rurowych wynosi 42mm!!!Każdy, kto ma motocykl, wie co to znaczy!Na 1. Jedzie 40 km na 2. Jedzie 60 km na 3. Dochodzi do 85 km! Nawet z jednym silnikiem, będziesz jeździł prawie wszystkim! 5 poziomów przyspieszenia!Doskonałe hamulce!Zawieszony pręt siodłowy! 2 piloty z alarmami, 2 ładowarki jedna 5A!W tylnych światłach dwa małe sterowniki, a pozostałe dwa to serwery, masa netto maszyny wynosi około 40-45kg, Zamówiłam skuter 25.2.2021 i przyjechałam do Czech 27.4.2021 box prawie nietknięty, Scooter w kolejności!!!D O P O R U C U J I kupić!!!! Każdy, kto to widział, gapił się!!! Brawo ČíNA!!!!!!!!!Jste świetnie!!!! Dziękuję bardzo Banggood!!!!!!!!Moc Bardzo!!!!

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2020

    Doskonały artykuł zamówiony 15 września przybył 22 października bez zadrapania zapakowane idealnie! Chciałbym podziękować wszystkim, zwłaszcza Jessie Tara i Morgan, którzy byli wspaniali...

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2020

    Wielki!

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$789.99
    • US$1,659.99
    • US$1,499.99
    • US$599.99
    • US$629.99
    • US$799.99
    • US$575.99
    • US$298.29
    • US$739.99
    • US$529.99
    • US$2,099.99
    • US$1,499.99
    • US$779.99
    • US$749.99
    • US$239.99
    • US$1,359.99
    • US$565.99
    • US$78.99