Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(177)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(177)
    • 5 Star(168)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/11/2020

    Μικρό και εύχρηστο μικρόφωνο χωρίς μπαταρίες και έξτρα πράγματα . Όταν έκανα δοκιμή έπαθα σοκ με το ποσό καλή ποιότητα έχει. Σε σχέση με το μικρόφωνο της dslr κάμερας.. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Jestem za wcześnie. Miesiąc zajęło mu dotarcie do Meksyku. Materiały czują się i wyglądają dobrej jakości. Przybywam w doskonałym stanie. Muszę to udowodnić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Najlepszy mikrofon kardio na świecie. Niewiarygodna wartość dla cen eksportowych. Przysłowie mówiąc o Xiaomi Mi 9 Lite lub Mi CC9 lat. W kamerze wideo na komputerze NIEPODLEGŁA!! Najlepszy mikrofon w dwóch dziesiątkach. Niewiarygodna wartość dla jego honoru. Pracuje też przy telefonie Xiaomi Mi 9 Lite lub Mi CC9. Nie do wiary!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Mikrofon działa i sprzedawca jest niezawodny, przybył do mojego domu w dokładnie 15 dni z Chin (NX BR, będziesz mógł śledzić tylko po przyjeździe do kraju) I nie byłem uzależniony. Mikrofon działa i sprzedawca jest godny zaufania, przybył do mojego domu w dokładnie 15 dni z Chin (NX BR, będziesz mógł śledzić tylko po przyjeździe do kraju) A ja nie byłem ciężarówką.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Jak na razie bardzo dobrze. To miłe, że był w nim kabel, który łączy się z komórką!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Przetwarzanie i materiał bardzo dobra jakość. Brzmi średnio. Ale w cenie super nawet zawartość opakowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    /Obiekt wraca żywy. To satysfakcjonujące. Jest duży. Ale mój szef odbija

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2021

    Doskonały produkt w tej cenie. Jest z dwoma kablami i ładną torbą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    Jego nagranie dźwiękowe jest bardzo dobre w porównaniu do ceny. Wysokiej jakości produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2020

    Zgodnie z oczekiwaniami. Działał OK ze smartfonem przy użyciu kabla TRRS-TRS, który był z mikrofonem. Inną kanwą jest kabel zwijany TRS - TRS do kamery itp., nie testowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 186
    • Ft3 558
    • Ft6 163
    • Ft4 314
    • Ft4 622
    • Ft2 846
    • Ft3 913
    • Ft21 580
    • Ft5 547
    • Ft6 148
    • Ft1 539
    • Ft2 464
    • Ft2 911
    • Ft2 464
    • Ft4 631
    • Ft2 155
    • Ft3 558
    • Ft4 005