Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(3323)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(3323)
    • 5 Star(3133)
    • 4 Star(177)
    • 3 Star(10)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/07/2021

    Pulsoksymetr Jonker w wersji 1.0 pojawił się w ciągu zaledwie czterech dni i w tej chwili działa bardzo dobrze. Jest wyposażony w gwarancję, kabel do wieszania go na szyi i instrukcje również w języku włoskim. Instrument ma pewne znaczenie dla sprawdzenia prawidłowych funkcji organizmu, poprzez pomiar stężenia hemoglobiny we krwi. Wyświetlenie w zdrowym obiekcie powinno być więcej niż 99%. Jak widać na zdjęciach moja sięga 98% na palcu lewej ręki, podczas gdy dotyka 99% palcami prawej ręki (zaufanie nawet bez dowodu fotograficznego)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    10/12/21 Złożyłem zamówienie wczoraj, 20/1/21. Pakowanie w porządku. Produkt wygląda jak jakość, działa dobrze. Potrzebuje dwóch małych baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Można go mierzyć za pomocą dwóch baterii AA, więc jest to bardzo wygodne. Jeśli przestaniesz oddychać i zmierzysz, poziom tlenu będzie niższy. Wydaje się być w stanie normalnie zmierzyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Ten licznik pulsu jest bardzo dobrze wykonany i jest bardziej dokładny niż ostatni, który dostałem kilka lat temu. Używam go w zimie na patrolu narciarskim, więc zobaczymy, jak radzi sobie z zimnem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Właśnie ją podniosłem i nie mam baterii, żeby to sprawdzić. Myślę, że wszystko będzie dobrze. Jeśli chodzi o oksymetr, to widziałem go od znajomego, któremu ufam i powiedział mi, że robi dokładne pomiary. Poza tym, z Banggoodem wszystko jest jak zawsze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    W końcu moja paczka dotarła, została wysłana szybko, ale problem był z pakietem REDPACK, nie ma mowy, dobry produkt, konieczny w czasie pandemii, pozdrowienia z Meksyku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Przyszedł miesiąc, wygląda na jakość, nie wiem, czy pomiary są dokładne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Μια χαρά πολύ καλό ευχαριστώ πολύ Bangood!!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Oximetro przybyło do Kolumbii bardzo dobrze w czasie krótszym niż oczekiwano dobrej jakości i działa idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Produkt najwyższej jakości. Bardzo dokładny tlenomierz. Bardzo szybka wysyłka. To niesamowite Nie mogę w to uwierzyć Dziękuję bardzo ❤️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$14.99
    • US$27.99
    • US$21.99
    • US$16.16
    • US$9.99
    • US$29.99
    • US$19.99
    • US$39.09
    • US$32.33
    • US$55.43
    • US$28.86
    • US$30.02
    • US$27.99
    • US$16.16
    • US$19.99
    • US$64.67
    • US$18.99
    • US$14.88