Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(3219)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(3219)
    • 5 Star(3039)
    • 4 Star(171)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/12/2020

    Bardzo dobry produkt i dokładne... Myślałem, że marka pulsometru opuszków palców to Boxym, ale to Yonker.... Mimo to... jest prawie dokładne. (do ±3% w zależności od wilgotności, temperatury pokojowej i ciśnienia atmosferycznego)... Sprawdzam tętno ręcznie i elektronicznie (za pomocą pulsoksymetru palca: YK-80B) w tym samym czasie, a wyniki pomiaru były prawie takie same. Ręcznie (używając palców przez 1 minutę) tętno wynosiło 70 bpm, podczas gdy elektronicznie (przy użyciu nowego pulsometru opuszków palców) wynosiło 67 bpm.... Jakość dla pieniędzy.... Polecam ten produkt na pewno....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Pulsoksymetr Jonker w wersji 1.0 pojawił się w ciągu zaledwie czterech dni i w tej chwili działa bardzo dobrze. Jest wyposażony w gwarancję, kabel do wieszania go na szyi i instrukcje również w języku włoskim. Instrument ma pewne znaczenie dla sprawdzenia prawidłowych funkcji organizmu, poprzez pomiar stężenia hemoglobiny we krwi. Wyświetlenie w zdrowym obiekcie powinno być więcej niż 99%. Jak widać na zdjęciach moja sięga 98% na palcu lewej ręki, podczas gdy dotyka 99% palcami prawej ręki (zaufanie nawet bez dowodu fotograficznego)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Dobry Oxymetr. Bardzo ładny niebieski/żółty kolor wyświetlacza. Podoba mi się wykres. Działa na dwóch standardowych bateriach AAA. Dokładne odczyty. (Tętno serca waha się czasami aż do stałej wartości, Oxi zawsze wynosi 99%) Ładny błyszczący projekt wykończenia. Dostarczone z linką do paska. Bardzo się z tego cieszę. Dobry stosunek jakości do takich pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2020

    Działa dobrze, gdy umieścisz go we właściwym miejscu na palcu. Możesz dostosować wyświetlacz do obracania się w jednym z czterech kierunków w celu łatwego oglądania ekranu. Parametry wartości BPM i O2 można postawić w menu ustawień. Do zasilania potrzeba 2 x baterii AAA, pokrywa na dole się zsuwa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2020

    Wygodne, tanie urządzenie. Mierzy оксигенацию krwi i puls. Bardzo łatwy w użyciu. Mówią, że to konieczne w czasie koronawirusa. Nie zapomnij przygotować dwóch baterii AAA. A jeśli оксигенация ma mniej niż 95%, to jest powód do myślenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    10/12/21 Złożyłem zamówienie wczoraj, 20/1/21. Pakowanie w porządku. Produkt wygląda jak jakość, działa dobrze. Potrzebuje dwóch małych baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    To mój drugi zakup tego oksymetru. Działa bez zarzutu. Dobra budowa za doskonałą cenę. Mógłbym znaleźć takie urządzenia kosztujące lokalnie trzy razy więcej niż suma zapłacona za ten przedmiot. Bardzo dobry zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Wziąłem dwie części. Musisz poczekać kilka sekund, aby uzyskać wiarygodne odczyty. Znak CE (Chiny Export). Wielojęzyczny arkusz instruktażowy. Szybka dostawa za 18 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Produkt przyszedł w 20 dni, wyszedł 17 tys. zł podatku, można pracować. Jest zasilany przez 2 baterie AA i nie wychodzi z niego. Wstrzymałem oddech i zauważyłem, że poziom tlenu spadł do 93, co jest dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Przyjechał za dwa tygodnie. 2 Baterie AAA nie są włączone. Ten produkt ma szeroki zakres wartości do 4000-300.000 Ft. W porównaniu z urządzeniami średniej klasy dostępnymi na Mo., cena jest bardzo przystępna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 788
    • Ft7 656
    • Ft9 088
    • Ft9 436
    • Ft10 593
    • Ft8 044
    • Ft23 423
    • Ft3 142
    • Ft20 977
    • Ft6 993
    • Ft6 639
    • Ft6 657
    • Ft5 446
    • Ft4 326
    • Ft7 587
    • Ft4 235
    • Ft3 660
    • Ft2 101