Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(205)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(205)
    • 5 Star(186)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/12/2020

    Przedmiot dotarł szybko, paczka nietknięta i nieuszkodzona. Produkt zamawiany w kolorze czarnym, dostępny w kolorze białym, działa bardzo dobrze, nadaje się do użytku domowego. Pomiar szybki i odpowiednio dokładny. Po pomiarze urządzenie wyłącza się automatycznie, aby zaoszczędzić zasilanie akumulatora. Kolejny świetny serwis Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Otrzymałem zamówienie w 31 dni w dobrym stanie. Pudełko zawierające produkt zostało rozgniecione. Na szczęście zawartość była nietknięta. Jest łatwy w użyciu i działa zgodnie z opisem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Kupiłem 8 sztuk. Wszystko otrzymane w dobrym stanie spodziewać się jednego z nich, że guma wewnątrz oksymetru miała problem. (Porozumiem się z obsługą klienta w celu rozwiązania problemu). Sprawdziłem również wszystkie odczyty i był taki sam i dokładny na wszystkich oksymetrach. Wartość do wyboru.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2020

    Porównałem go ze sprzętem szpitalnym i bardzo dokładnym Bardzo profesjonalny, bardzo przydatny, bardzo dobry materiał, działa świetnie, łatwe w użyciu, jak opisano, szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Usługa jest całkiem w porządku...szybsza dostawa niż pisemne szacunki...Produkt odpowiada zamówieniu, zarówno typu/modelu i koloru,...po wypróbowaniu wszystko działa normalnie & jest w dobrym stanie/brak wad... Wadą jest opakowanie niezbyt dobre, tylko owinięte w 1 warstwę cienkiej plastikowej torby i bez żadnej ochrony (zazwyczaj chronionej grubą tekturą/bąbelkami/itc), mimo że podróżowanie daleko od zagranicy...w końcu pudełko/pakiet zostało wgniecione i rozerwane Jak również, ale na szczęście produkt wewnątrz jest nadal nietknięty & może być używany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Dzięki!! Porównałem go z innym i bardzo dokładnym. Działa bardzo dobrze, jest łatwy w użyciu zgodnie z opisem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    To wspaniałe dla ludzi, kiedy potrzebują... Kimkolwiek jesteś... Jakim krajem jesteś

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Szybka dostawa 10 dni. Wygląda ładnie, praca jak oczekiwano. Nie znalazłeś napisu Boxym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    nice product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 480
    • Ft7 705
    • Ft9 617
    • Ft9 968
    • Ft9 611
    • Ft12 460
    • Ft8 192
    • Ft8 322
    • Ft11 405
    • Ft4 314
    • Ft8 013
    • Ft5 547
    • Ft6 780
    • Ft21 364
    • Ft4 314
    • Ft18 157
    • Ft4 406
    • Ft4 930